Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Petoneer Nutri Vision Mini intelligens takarmányadagoló

A Petoneer Nutri Vision Mini Intelligent Food Feeder egy praktikus eszköz, amely biztosítja, hogy kedvence mindig finom, friss táplálékhoz jusson. A beépített kamera valós idejű 720p előnézetet biztosít, ami azt jelenti, hogy bármikor láthatja kedvencét. Ha párosítja az eszközt egy alkalmazással, akkor többek között az etetési ütemtervek megtervezésére is lehetőséget kap. Az adagoló űrtartalma 2,6 liter, így nem kell túl gyakran utántölteni.

Ne veszítse el a kapcsolatot kedvencével, és mindig tartsa szemmel

A Nutri Vision Mini HD videót és 130°-os látómezőt biztosító kamerával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, mennyi ételt eszik kedvence, és tovább szabhatja kedvence etetési tervét. A készülék támogatja a kétirányú hangot is. Így ha távol vagy otthontól, hiányzik kedvenced, vagy attól tartasz, hogy magányosnak érzi magát, mindig nem csak láthatod, de mondhatsz is neki valamit! A Nutri Vision Mini segítségével fényképeket és rövid videókat is rögzíthet – könnyedén megörökíthet minden értékes pillanatot.

Kedvence megfelelő étrendjéhez

Ügyeljen kedvence egészséges táplálkozási szokásaira. A háziállatok gyakran mohók és hajlamosak a túlevésre, ami elkerülhetetlenül túlsúlyhoz és egészségügyi problémákhoz vezet. A Nutri Vision Minivel elkerülheted a hasonló problémákat! A dedikált alkalmazással megtervezheti kedvence igényeihez optimálisan igazodó etetési ütemtervet, és biztos lehet benne, hogy kedvence nem fog éhezni vagy túl sokat enni. Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését is – egyetlen kattintással adhatsz kedvencednek egy adag ételt!

Ne felejtse el újratölteni az adagolót

A Nutri Vision Mini űrtartalma 2,6 liter. Ez elegendő ahhoz, hogy macskáját vagy kis kutyáját körülbelül 10-15 napig táplálékkal látja el. Így nyugodt szívvel indulhat egy rövid utazásra, hosszabb ideig maradhat a munkahelyén vagy elmehet egy egész éjszakás buliba – kedvencét nem fenyegeti az éhség veszélye. Nem kell attól sem tartania, hogy elfelejti feltölteni az adagolót. A készülék intelligens szenzorokkal van felszerelve, amelyek érzékelik a megmaradt ételmennyiséget – ha nem marad elegendő étel, piros LED lámpa világít. Az alkalmazásban értesítést is kap.

Nem blokkol

Attól tart, hogy az ételdarabok blokkolhatják a készüléket? Nem kell! Úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a hasonló problémák kockázatát. Az erőteljes motor és járókerék kialakítás hatékonyan megakadályozza ezeket. És még akkor is, ha a rendkívül problémás ételdarabok ideiglenesen blokkolják az adagolót, azonnal kap egy megfelelő értesítést az alkalmazásban. Így pillanatok alatt reagálhat a problémára – kedvence mindig időben megkapja az ételt!

Vészhelyzeti áramellátás - készüljön fel minden helyzetre

Az adagoló USB-ről működik. Lehetőség van 4 db LR14 elem elhelyezésére is, melyek áramkimaradás esetén vészáramforrásként szolgálnak. Többé nem kell attól tartania, hogy kedvence egy előre nem látható probléma miatt nem kap enni. A Nutri Vision Mini semmilyen helyzetben nem hagy cserben! Figyelem: az elemeket a csomag nem tartalmazza – kérjük, külön vásárolja meg.

Könnyen tisztítható és biztonságos a háziállatok egészségére

Nem kell aggódnia a készülék tisztítási problémái miatt sem. Moduláris felépítése megkönnyíti a szétszerelést, tisztítást és visszaszerelést. Minden alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz és biztonságosan a helyén van – még hosszú használat után sem lazulnak el. Sőt, az etetőtál és edény kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem csak tartósak és könnyen tisztíthatók, hanem élelmiszer-minőségűek és biztonságosak is a háziállatok számára.

Mindig friss étel

Az etetőben tárolt élelmiszerek sokáig frissek maradnak. A kiváló minőségű 360°-os szilikon tömítés hatékonyan blokkolja a levegő áramlását, védve az élelmiszert az oxidációtól. Sőt, a készülék speciális szárítószerrel van felszerelve, amely eltávolítja a nedvességet, és így megakadályozza az élelmiszerek megromlását. Így nem kell aggódnia semmi miatt – kedvence mindig kap egy adag friss, egészséges táplálékot.

További előnyök – még nagyobb kényelem

Ezzel még nincs vége a Nutri Vision Mini előnyeinek! A készülék tervezése során a legapróbb részletekre is odafigyeltünk, hogy Ön és kedvence kényelmét biztosítsuk. Az adagoló fedele zárható. Így kedvence nem fogja véletlenül kinyitni és ellopni a felesleges táplálékot. A Nutri Vision Mini alján csúszásgátló párnák is találhatók. Ez biztosítja a készülék szükséges stabilitását, és biztosítja, hogy ne mozduljon el. Így kedvence kényelmesen elfogyaszthatja ételét!

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Petoneer Nutri Vision Mini Okos ételadagoló
35.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Petoneer Nutri Vision Mini Okos ételadagoló

35.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-20551
Gyártó cikkszám: PN-110024-01
Vonalkód: 6930460006738
Készletmennyiség: 54 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 708
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 05.

Szeretnéd, ha kedvenced mindig friss étellel lenne ellátva, miközben Te távol vagy?

Akkor a Petoneer Nutri Vision Mini Feeder tökéletes választás lesz számodra!
 

Ez az intelligens adagoló nem csak automatikusan eteti kedvencedet, de távolról is vezérelheted telefonodról. A beépített kamera segítségével pedig bármikor meglesheted, mit csinál a cica vagy a kutyus.
 

A Petoneer Nutri Vision Mini Feeder előnyei:
 

  • Automatikus etetés: Többé nem kell aggódnod, hogy kedvenced éhes marad, ha nem vagy otthon. Az adagoló beállítható időzítetten és adagonként is, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenced a megfelelő mennyiségű ételt kapja.
  • Távoli vezérlés: Telefonodról bármikor ellenőrizheted az adagolóban lévő étel mennyiségét, indíthatsz manuális etetést, sőt, még videóhívást is kezdeményezhetsz kedvenceddel.
  • Beépített kamera: A 720p HD kamera segítségével bármikor meglesheted, mit csinál a kedvenced. Így nyomon követheted a viselkedését, és biztos lehetsz benne, hogy jól van.
  • Nagy kapacitás: A 2,6 literes tároló elegendő ételt biztosít kedvencednek akár 10-15 napra is, így nyugodtan elmehetsz nyaralni anélkül, hogy aggódnod kellene.
  • Könnyen tisztítható: Az adagoló moduláris felépítése megkönnyíti a szétszerelést és a tisztítást.
     

A Petoneer Nutri Vision Mini Feeder tökéletes választás azoknak a gazdiknak, akik:
 

  • Sokat dolgoznak vagy sokat utaznak
  • Aggódnak kedvencük étrendje miatt
  • Szeretnének nyomon követni kedvencük viselkedését
  • Szeretnének kapcsolatban maradni kedvencükkel távolról is
     

A termék kis- és közepes méretű kutyáknak és macskáknak készült.
 

Terméktulajdonságok:
 

Tulajdonság Érték
Márka Petoneer
Modell Nutri Vision mini etető
Bemenet DC 5V 2A
Kapacitás 2,6 liter
Kommunikáció Wi-Fi
Hatótávolság Akár 30 méter
Méretek 191x191x315 mm
Súly Kb. 1,55 kg
Anyag ABS
Célközönség Macskák és kis kutyák


 

A doboz tartalma:

  • Adagoló
  • Tál
  • USB-C kábel (1,2 m)
  • Páratalanító
     

Ne várj tovább, rendeld meg a Petoneer Nutri Vision Mini Feedert még ma, és biztosítsd kedvencednek a gondtalan táplálást!

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-20552

Petoneer Nutrispin Okos ételadagoló

19.190 Ft
36 db. raktáron
Cikkszám: INP-37982

Petkit Pura Air Intelligens Szagtalanító

17.490 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-34800

ROJECO 2L Automata Kisállat Etető

16.990 Ft
222 db. raktáron
Cikkszám: INP-37798

Rojeco 2,5L Fekete Kutya- és Macskaitató

11.590 Ft
33 db. raktáron
Cikkszám: INP-43857

Kisállatnyíró Oneisall DTJ-002

10.890 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-34852

Catlink Pure 3 szűrő itatóhoz (5 db)

9.890 Ft
88 db. raktáron
Cikkszám: INP-37805

Rojeco Intelligens Lézeres Macskajáték

9.690 Ft
31 db. raktáron
Cikkszám: INP-18288

Petoneer Okos szagtalanító

9.590 Ft
288 db. raktáron
Cikkszám: INP-42249

Rojeco automata szappanadagoló 400ml

8.190 Ft
35 db. raktáron
Cikkszám: INP-19908

PetKit Pura Air Okos szagtalanító

8.090 Ft
64 db. raktáron
Cikkszám: INP-42250

Rojeco interaktív lézeres macskajáték

8.090 Ft
43 db. raktáron
Cikkszám: INP-42245

Rojeco Cat gőzkefe (fehér)

5.590 Ft
30 db. raktáron
Cikkszám: INP-41761

Csereszűrők a Oneisall szökőkúthoz

2.290 Ft
32 db. raktáron