Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adathordozók

Az adathordozók különböző formában és típusban léteznek, és az adatok tárolására szolgálnak. A merevlemezek, beleértve az SSD-ket (Solid State Drives) és HDD-ket (Hard Disk Drives), hagyományosan elterjedt adattároló eszközök, amelyek különböző méretűek és kapacitásúak lehetnek. Az SSD-k gyorsabb adatelérést és magasabb sebességet biztosítanak, míg az HDD-k általában nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek.

Külső merevlemezek kiváló hordozható adattárolási megoldások, amelyek lehetővé teszik az adatok könnyű szállítását és megosztását különböző eszközök között. Flash-meghajtók, SD-kártyák és microSD-kártyák más típusú adathordozók, amelyek kisebb méretűek és gyakran alkalmazkodnak a mobil eszközök igényeihez.

Az adathordozók széles választékban elérhetők, és a felhasználók igényeitől és felhasználási szokásaiktól függően kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb tárolási megoldást.

ADATTÖRLŐ KÓD TÁJÉKOZTATÁS

Fizetésnél kérd az ingyenes adattörlő kódot adataid biztonsága érdekében!

A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: HTTPS://NMHH.HU/VEGLEGESTORLES