Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Intelligens öntisztító alomdoboz PetKit Pura MAX

Többé nem kell időt vesztegetnie a macska utáni takarítással. A PetKit Pura MAX intelligens öntisztító alomdoboz gyors, automatikus tisztítást biztosít mindössze 90 másodperc alatt. 3 mód közül választhat, és a rossz szagokat is kezeli. Távolról vezérelheti – egy erre a célra szolgáló alkalmazás segítségével. Az eszköz kényelmesen és biztonságosan fogja használni macskáját. Tisztítása is nagyon egyszerű, működését pedig a beépített OLED képernyő könnyíti meg. Az alomdoboz 6 hónaposnál idősebb és 1,6 kg feletti macskák számára alkalmas.

Takarítson meg időt és pénzt

Tudtad, hogy évente akár 100 000 percet is elpazarolhatsz az alomdoboz kézzel történő tisztításával? A PetKit Pura MAX-szal ezt az időt takaríthatja meg! Emellett kevesebb pénzt fog költeni alomra – a készülék hatékonyan választja el a csomókat, így kevesebbet használhat. Sőt, könnyedén használhat bármilyen csomósodó almot – agyagot, tofut, kevert és sok mást. Megjegyzés: nem javasoljuk csomómentes alom használatát - előfordulhat, hogy az automatikus tisztítás nem működik megfelelően. 

Hatékony tisztítás

A speciálisan kialakított TPE guminak köszönhetően az alomdoboz hatékonyan választja el az almot a törmeléktől, amely nem tapad a belsejébe, és gyorsan bekerül a hulladéktárolóba. Elég nagy ahhoz, hogy egy macska akár 15 napig is problémamentesen tudja használni a készüléket – csak ennyi idő után lesz szükség az alomzsák cseréjére. Ez azt jelenti, hogy a Pura MAX akkor is jól jön, ha néhány napos kirándulásra vagy üzleti útra indul. A tartály emellett rendkívül tömített, hatékonyan akadályozza meg a kellemetlen szagok terjedését.

3 üzemmód

Állítsa be az alomdoboz működését igényeinek megfelelően. A Pura MAX segítségével 3 üzemmód közül választhat. Az automatikus tisztítás hatására a készülék automatikusan elkezdi a tisztítást, amikor a macska használja az alomdobozt és elmegy. Kézi tisztítási módban egyszerűen meg kell nyomni egy gombot az alomdobozon vagy az alkalmazáson a tisztítás megkezdéséhez. Az ütemezett tisztítás lehetővé teszi ütemezés létrehozását – használja ezt a lehetőséget, ha azt szeretné, hogy a Pura MAX egy adott időpontban fusson.

Megszabadulni a rossz szagtól

A Pura MAX nemcsak hatékonyan választja el a tiszta almot a törmeléktől, hanem megszünteti a szagokat is. A beépített, levehető PURA AIR intelligens spray automatikusan kipermetez egy speciális folyadékot, amely csökkenti a szagokat és megtisztítja az alomdoboz belsejét minden alkalommal, amikor macskája használja. Különböző üzemmódjai – ütemezett és automatikus – szintén rendelkezésre állnak. Bármikor megnyomhatja az alomdoboz gombját is, hogy manuálisan aktiválja a PURA AIR intelligens spray-t, és megszabaduljon a kellemetlen szagtól.

Kedvence biztonsága érdekében

Az alomdobozt úgy tervezték, hogy biztosítsa macskája teljes biztonságát. Felszerelték a fejlett xSecure rendszerrel, amely intelligens súlyérzékelőkből, infravörös érzékelőből, intelligens érzékelésből, távriasztásokból és balesetvédelmi rendszerből áll. Ennek eredményeként nem kell attól tartania, hogy kedvence megsérül. Sőt, a Pura MAX automatikusan leállítja a működését, ha a macskája belép, vagy súlyváltozást észlel.

Könnyen kezelhető

Az alomdoboz kezelése rendkívül egyszerű. Egyszerűen dugja be, és öntse bele az almot. A készüléket gombokkal is ellátták, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkcióihoz. A Pura MAX beépített OLED képernyővel is rendelkezik, amely hasznos információkat jelenít meg, például az állapotát. Ezen a képernyőn gyorsan megtudhatja például, hogy az eszköz csatlakozik-e Wi-Fi-hez. A kijelző az alomdoboz vízszintbe állításáról, gyors tisztításáról vagy szagtalanításáról is értesít.

További lehetőségek az alkalmazással

A PetKit alkalmazás számos hasznos funkcióhoz nyújt könnyű hozzáférést. Többek között távolról vezérelheti a készüléket és kiválaszthatja a tisztítási módokat. Ezenkívül a beépített érzékelőknek köszönhetően a Pura MAX olyan adatokat figyel és rögzít, mint például a macska súlya, az alomdoboz használatának gyakorisága és időtartama, valamint a fennmaradó alom mennyisége. Az alkalmazásban minden szükséges információt megtalál. Így még jobban gondoskodhat kedvence egészségéről. Azt is mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni az almot.

Átgondolt tervezés

A moduláris felépítésnek köszönhetően az alomdoboz nagyon könnyen össze- és szétszerelhető. Könnyen tisztíthatod is – így még tovább tökéletes állapotban maradsz. A készülék egy kis lámpával is fel van szerelve, amely megkönnyíti kedvencei számára a használatát sötétedés után. Bármikor bekapcsolhatja, mindössze néhány kattintással az alkalmazáson. Ráadásul az alomdoboz bejáratának magassága mindössze 20 cm, így idősebb vagy beteg macskák is kényelmesen használhatják. A készlet színes matricákat is tartalmaz, amelyekkel díszítheti a készüléket.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
PetKit Pura MAX intelligens öntisztító macskatoalett
221.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

PetKit Pura MAX intelligens öntisztító macskatoalett

221.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-23059
Gyártó cikkszám: Pura MAX
Vonalkód: 6973293806571
Készletmennyiség: 137 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 4432
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 05.

Szeretnéd, ha a macskád WC-je magától tisztítaná magát?
 

Ismerd meg a PetKit Pura MAX okos macska WC-t, ami forradalmasítja a macskák illemhelyének takarítását! Ez a csúcstechnológiás termék nem csak megkönnyíti az életedet, de biztosítja a macskád számára is a maximális higiéniát és komfortot.
 

A PetKit Pura MAX okos macska WC főbb előnyei:
 

  • Automatikus tisztítás: A beépített szenzorok érzékelik a macskád ürítését, és automatikusan elindítják a tisztítási folyamatot 90 másodpercen belül. Ezután a hulladékot egy zárt tartályba szállítják, így megszabadulva a kellemetlen szagoktól és baktériumoktól.
  • Higiénia és frissesség: A Pura MAX okos macska WC aktívszén szűrővel és PURA AIR intelligens permetezővel van felszerelve, amelyek semlegesítik a kellemetlen szagokat és frissen tartják a levegőt.
  • Tökéletes méret: A Pura MAX okos macska WC tágas belső térrel rendelkezik, így minden méretű macskának kényelmes használatot biztosít. A hulladéktartály nagy kapacitású, így akár 15 napig is kibírja egy macska használatát.
  • Csendes működés: A Pura MAX okos macska WC rendkívül csendesen működik, így nem zavarja a macskád pihenését vagy a Te alvásodat.
  • Könnyű használat: A Pura MAX okos macska WC használata egyszerű és kényelmes. Csak csatlakoztasd a konnektorhoz, töltsd fel alommal, és már használható is!
     

A PetKit Pura MAX okos macska WC tökéletes választás azoknak a macskatulajdonosoknak, akik:
 

  • Időt és energiát szeretnének megtakarítani a macskák illemhelyének takarításával
  • Biztosítani szeretnék a macskájuk számára a maximális higiéniát és komfortot
  • Értékelik a modern technológiát és a kényelmes megoldásokat
     

Ne habozz, rendeld meg még ma a PetKit Pura MAX okos macska WC-t, és élvezd a gondtalan macskatulajdonlás élményét!
 

Terméktulajdonságok
 

Tulajdonság Érték
Márka PetKit
Modell Pura MAX
Henger méretei 480x520 mm
Hulladéktartály méretei 346x133x187 mm
Nettó súly 10,8 kg
Csomag súlya 13,96 kg
Henger súlya 3,7 kg
Henger kapacitása 76l
Hulladéktartály kapacitása 7l
Maximális alomkapacitás a hengerben 6l
Maximális hulladéktartály ürítési időtartama Körülbelül 15 nap 1 macskánál
Zajszint 20cm: 40dB; 100 cm: 35 dB;
Önt tisztító időtartama Körülbelül 90 másodperc



 

A PetKit Pura MAX okos macska WC használata egyszerű és kényelmes, nem igényel semmilyen különösebb tudást vagy fizikai erőt. Ezért ideális választás bármilyen nemű és korú macskatulajdonos számára.
 

A termék modern dizájnja és innovatív funkciói minden háztartásban jól mutatnak, és leegyszerűsítik a macskák illemhelyének takarítását.

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-20552

Petoneer Nutrispin Okos ételadagoló

19.190 Ft
36 db. raktáron
Cikkszám: INP-37982

Petkit Pura Air Intelligens Szagtalanító

17.490 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-34800

ROJECO 2L Automata Kisállat Etető

16.990 Ft
222 db. raktáron
Cikkszám: INP-37798

Rojeco 2,5L Fekete Kutya- és Macskaitató

11.590 Ft
33 db. raktáron
Cikkszám: INP-43857

Kisállatnyíró Oneisall DTJ-002

10.890 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-34852

Catlink Pure 3 szűrő itatóhoz (5 db)

9.890 Ft
88 db. raktáron
Cikkszám: INP-37805

Rojeco Intelligens Lézeres Macskajáték

9.690 Ft
31 db. raktáron
Cikkszám: INP-18288

Petoneer Okos szagtalanító

9.590 Ft
288 db. raktáron
Cikkszám: INP-42249

Rojeco automata szappanadagoló 400ml

8.190 Ft
35 db. raktáron
Cikkszám: INP-42250

Rojeco interaktív lézeres macskajáték

8.090 Ft
43 db. raktáron
Cikkszám: INP-19908

PetKit Pura Air Okos szagtalanító

8.090 Ft
64 db. raktáron
Cikkszám: INP-42245

Rojeco Cat gőzkefe (fehér)

5.590 Ft
30 db. raktáron
Cikkszám: INP-41761

Csereszűrők a Oneisall szökőkúthoz

2.290 Ft
32 db. raktáron