Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Szökőkút házi kedvenceknek Petoneer Fresco mini plus

A macskáknak, valamint közepes és kistestű kutyáknak tervezett Petoneer intelligens itató gondoskodik arról, hogy soha többé ne aggódjon kedvencei víz tisztaságáért. A 4 fokozatú szűrőrendszer és a hegyi patakok által inspirált folyadékkeringés teljes biztonságot nyújt kedvencei egészsége érdekében. Irányítsd a készüléket egy dedikált alkalmazással vagy egy praktikus gombbal.

A nem sterilizált víz ivásának veszélyei

A víz, amit kedvencei isznak, első pillantásra tisztának tűnhetnek. Ha azonban nem sterilizálták megfelelően, rengeteg veszélyes baktériumot tartalmaz, amelyek gyakran olyan kellemetlen betegségeket okoznak, mint például a hólyaghurut, húgycsőgyulladás vagy külső fülgyulladás. Védje kedvenceit a hasonló veszélyektől azzal, hogy csak tisztított vizet ad nekik inni – a Petoneer Fresco Mini itató gondoskodik erről Ön helyett!

Négy szűrési fázis

A Fresco Mini szökőkút egyedülálló 4 fokozatú szűrőrendszert kínál. Az első lépés a nagyobb részecskék visszatartása speciális PP anyag segítségével. Ezt követi a KDF szűrővel történő szűrés, majd a vizet egy aktív szénszűrőn, végül egy ioncserélő gyantaszűrőn vezetik át. Ennek eredményeként a szökőkút lehetővé teszi, hogy az állatok tisztább, csíráktól, törmelékektől és kellemetlen szagoktól mentes vizet adhassanak, így csökken a betegségek kockázata.

A természet által ihletett előadás

Friss, tiszta víz, amelyről szinte azonnal eszünkbe jut egy hegyi patak? A Petoneer Fresco Mini ezt lehetővé teszi! A folyadék keringését az itatóban úgy alakították ki, hogy a legjobban csillapítsa kedvence szomját, és hihetetlen felfrissülést biztosítson. Ezáltal kedvencei szívesen isznak vizet, és kiváló egészségnek örvendhetnek.

LED lámpák

A készülék ablakkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a vízszint ellenőrzését. Ezt azonban nem kell folyamatosan csinálnia. A Fresco Mini intelligens érzékelője megteszi ezt Ön helyett! Ennek köszönhetően speciális LED-ek tájékoztatnak a tartályban lévő vízszintről. Arra is figyelmeztetik, hogy mikor kell cserélni a szűrőt. Így gondoskodhat arról, hogy kedvence mindig probléma nélkül hozzájusson egy friss és tiszta italhoz. Ne aggódjon, ha a memóriája megbízhatatlannak bizonyul – a Petoneer Fresco Mini mindenre emlékszik helyetted.

Egyszerű kezelés – intuitív alkalmazás

Az itatót úgy tervezték meg, hogy működése gyors és intuitív legyen. Csak egy gombot kell megnyomni a funkcióinak használatához. Egyszeri megnyomás – a készülék LED jelzőfénye be- vagy kikapcsol. Nyomja meg és tartsa lenyomva - a szűrő időzítője visszaáll. Többet akar? Használja a Petoneer alkalmazást az ivó távvezérléséhez – távolról be- vagy kikapcsolhatja, saját igényei szerint állíthatja be, és akár intelligens jeleneteket is létrehozhat.

Okos dizájn

Az itatót praktikus, felhasználóbarát kialakítás jellemzi. 1,9 literes űrtartalmával egyetlen töltés után, akár több napon keresztül is képes ellátni kedvenceit tiszta vízzel. A Fresco Mini kényelmes tisztításához egyszerűen vegye le a tartályt. Felemeléskor a tápellátás automatikusan leáll, hogy megvédje a készüléket a vízzel való érintkezésből eredő rövidzárlattól. Ez nem minden! Az itató 7°-os szögben van megdöntve, így házi kedvencei kényelmesen ihatnak anélkül, hogy kockáztatnák a hátfájást vagy sérülést. Sőt, a csúszásmentes párnák biztosítják a termék stabilitását, a magas élek pedig megakadályozzák a víz kiömlését.

Rendkívül csendes

Az egység egy speciális felső, alacsony feszültségű egyenáramú szivattyút használ. Ezáltal az ivó nemcsak rendkívül hatékony, hanem rendkívül csendes is, köszönhetően a csökkentett rezgési frekvenciának. Ennek eredményeként a Petoneer Fresco Mini zajszintje nem haladja meg a 35 dB-t. Aludjon boldog csendben szeretett háziállataival – a felesleges zaj nem zavarja pihenését.

Kompatibilis a TUYA rendszerrel

A Petoneer Fresco Mini itató a TUYA platformon alapul. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más TuyaSmartot használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer alkalmazást is a Tuya protokoll alapján fejlesztették ki. Emiatt rendkívül intuitív, könnyen használható és mégis működőképes, és számos további funkciót biztosít.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Petoneer Fresco Mini Plus Okos itató kutyáknak és macskáknak
15.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Petoneer Fresco Mini Plus Okos itató kutyáknak és macskáknak

15.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-19234
Gyártó cikkszám: PN-110047
Vonalkód: 6930460006042
Készletmennyiség: 113 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 308
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 05.

Szeretnéd, ha kedvenced friss, tiszta vízzel lenne ellátva egész nap?
 

Gondoskodj róla a Petoneer Fresco Mini Plus okos itatóval, ami nem csak gondoskodik a kiskedvenced hidratálásáról, de okos funkcióival megkönnyíti az életedet is!
 

A Petoneer Fresco Mini Plus okos itató előnyei:
 

  • Négyszűrős rendszer: A víz többszörösen szűrt, így mentes a szőrtől, szennyeződésektől és baktériumoktól, biztosítva kedvenced egészségét.
  • Okos vízjelszint-ellenőrzés: Az alkalmazás segítségével nyomon követheted a vízszintet, és értesítést kapsz, ha ideje újratölteni.
  • Kényelmes applikáció vezérlés: Az itató okostelefonodról vezérelhető, így beállíthatod a víz áramlási sebességét, nyomon követheted a szűrő élettartamát, sőt, még játékos módon is ösztönözheted kedvencedet az ivásra.
  • Csendes működés: Az itató halk, így nem zavarja a pihenést sem.
  • Kompakt méret: A kis helyigényű itató ideális kisebb lakásokba is.
  • Modern dizájn: Az itató elegáns és modern dizájnnal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik bármilyen lakberendezéshez.
     

A Petoneer Fresco Mini Plus okos itató ideális választás kutyáknak és macskáknak egyaránt.
 

Tulajdonságok:
 

Tulajdonság Érték
Márka Petoneer
Modell WF004
Méretek 180 x 175 x 147 mm
Nettó súly 0,75 kg
Tápfeszültség DC 5V/1A
Kapacitás 1,9 l
Névleges teljesítmény ≤0,5W
Műanyag ABS

A termék kutyáknak és macskáknak is alkalmas.

 

Rendelj most a Petoneer Fresco Mini Plus okos itatót, és gondoskodj kedvenced friss, tiszta vízéről!

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-34800

ROJECO 2L Automata Kisállat Etető

16.990 Ft
222 db. raktáron
Cikkszám: INP-37982

Petkit Pura Air Intelligens Szagtalanító

17.490 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-37798

Rojeco 2,5L Fekete Kutya- és Macskaitató

11.590 Ft
33 db. raktáron
Cikkszám: INP-20552

Petoneer Nutrispin Okos ételadagoló

19.190 Ft
36 db. raktáron
Cikkszám: INP-43857

Kisállatnyíró Oneisall DTJ-002

10.890 Ft
34 db. raktáron
Cikkszám: INP-34852

Catlink Pure 3 szűrő itatóhoz (5 db)

9.890 Ft
88 db. raktáron
Cikkszám: INP-37805

Rojeco Intelligens Lézeres Macskajáték

9.690 Ft
31 db. raktáron
Cikkszám: INP-18288

Petoneer Okos szagtalanító

9.590 Ft
288 db. raktáron
Cikkszám: INP-42249

Rojeco automata szappanadagoló 400ml

8.190 Ft
35 db. raktáron
Cikkszám: INP-19908

PetKit Pura Air Okos szagtalanító

8.090 Ft
64 db. raktáron
Cikkszám: INP-42250

Rojeco interaktív lézeres macskajáték

8.090 Ft
43 db. raktáron
Cikkszám: INP-42245

Rojeco Cat gőzkefe (fehér)

5.590 Ft
30 db. raktáron
Cikkszám: INP-41761

Csereszűrők a Oneisall szökőkúthoz

2.290 Ft
32 db. raktáron