Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN LP274 autós tartó szellőzőrácsra (szürke)

Gyakran használja a navigációt? Vagy egyszerűen csak szereti, ha telefonja mindig kéznél van - akár utazás közben is? Akkor az LP274 autós tartó biztosan jól fog jönni! Kompatibilis a legtöbb típusú szellőzőnyílással, és támogatja a 4,7-7″ képátlójú okostelefonokat. Gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően stabilan és biztonságban tartja őket még a göröngyös utakon is. Az automatikus reteszelő mechanizmus mesésen egyszerűvé és kényelmessé teszi a tartó használatát.

Kényelmes egykezes működtetés

Ez a praktikus tartozék egy kézzel is könnyen kezelhető. Amikor a telefont belehelyezi, automatikusan reteszelődik, hogy biztosítsa a szükséges stabilitást. Szeretné kivenni okostelefonját a tartóból? Semmi gond! A mechanizmus automatikusan kioldja a reteszelést, így megspórolja Önnek a fáradságot. Mindez egyszerűvé és kényelmessé teszi a termék használatát - a UGREEN segítségével mindig kényelmesen hozzáférhet telefonjához.

Kompatibilis a különböző típusú szellőzőrácsokkal

Nem biztos benne, hogy a tartó illik-e autója szellőzőrácsához? Nem kell aggódnia! A terméket széles körű kompatibilitás jellemzi, így sikeresen használhatja járművében. A tartozék a legtöbb vízszintes, függőleges és kör alakú rácshoz illeszkedik, és jól átgondolt kialakításának köszönhetően szilárdan a helyén marad, anélkül, hogy elcsúszna vagy leesne.

Megbízható stabilitás minden helyzetben

Sebességhatárok, kátyúk, bukkanók - nem számít, milyen állapotban van az út, amelyen vezet, a UGREEN tartó mindig megtartja okostelefonját. Az állítható tartó lehetővé teszi, hogy a tartozék stabilan rögzíthető legyen a szellőzőrácson. A csúszásmentes elemeknek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy telefonja leesik és megsérül. De ez még nem minden! A tartó egy speciális hosszabbítóval van ellátva, amely kétszeres stabilitást biztosít, és jelentősen növeli a használat biztonságát.

Szerelje fel telefonját úgy, ahogyan szeretné

A tartó a legnépszerűbb telefonmodellekhez illeszkedik. Támogatja a 4,7-7″ képátlójú készülékeket. Kompatibilis a legfeljebb 87 mm széles és legfeljebb 11 mm vastag okostelefonokkal. Meglátja, hogy a telefonjával is tökéletesen fog működni! Használata során az okostelefon pozícióját is az igényeinek és szokásainak megfelelően állíthatja - a tartó forgatható kialakítása ezt lehetővé teszi.

Az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték

Hosszú utazás során lemerült a telefonja? Látja, hogy az akkumulátora közel áll a lemerüléshez, és nem szeretné elveszíteni a kapcsolatot barátaival? Vagy vezetés közben zenét hallgat, és szeretné, ha szabadon állíthatná a hangerőt? A UGREEN tartó biztosan megfelel az elvárásainak! Úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a töltőportot és a legfontosabb gombokat. Így semmi sem akadályozhatja meg, hogy bármikor töltse okostelefonját vagy halkítsa le a zenét!

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN LP274 autós tartó szellőzőrácsra (szürke)
5.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN LP274 autós tartó szellőzőrácsra (szürke)

5.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-20917
Gyártó cikkszám: 30401
Vonalkód: 6957303834013
Készletmennyiség: 169 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 106
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
UGREEN LP274 autós tartó szellőzőrácsra (szürke)
Gyártó UGREEN
Név Gravitációs telefontartó szellőzőrácsra
Modell 30401
A telefon átlója 4,7-7″
Max. telefon szélessége 87 mm
A telefon maximális vastagsága 11 mm

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-21633

UGREEN LP405 Autós tartó (fekete)

5.090 Ft
99 db. raktáron
Cikkszám: INP-26590

Acefast D8 Tablet Tartó (Fekete)

5.090 Ft
18 db. raktáron