Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

​Baseus Ventilátorhoz csíptethető autós telefontartó (fekete)

Könnyítse meg a navigáció használatát, és telefonja mindig kéznél legyen az autóban. A Baseus gravitációs tartó biztosítja az okostelefonnak a szükséges stabilitást, és rendkívül kényelmes a használata. Kompakt mérete is megkülönbözteti. A speciális kialakítású rögzítés lehetővé teszi a tartozék zökkenőmentes felhelyezését a rácsra, a gömbcsukló pedig lehetővé teszi a 360°-os elforgatását. A tartó kompatibilis az 5,4-6,7 hüvelykes átlójú okostelefonokkal.

Páratlan stabilitás

Gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően a tartó a kellő stabilitást tudja biztosítani a ráhelyezett okostelefonnak. A tartozék akár 6 támogatási pontot is kínál készülékének, emellett puha szilikon betétekkel is ellátták, amelyek további védelmet garantálnak okostelefonja számára, és megbízhatóan a helyén tartják. Nincs többé kellemetlen nyikorgás! Nem kell tartanod az ütésektől sem – a tartó stabilan tartja a telefonodat ütéseken és ütéseken is.

Problémamentes telepítés

A tartó speciálisan kialakított tartóval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és stabilan felszerelje az autó hűtőrácsára. Innovatív bilincsekkel is rendelkezik, amelyek 0-45°-ban elforgathatók. Ha ráhelyezi a telefont, automatikusan az alakjához igazodik, levételkor pedig visszaáll az eredeti helyzetébe. Mindez a tartozék hihetetlenül kényelmes kezelését jelenti – egy kézzel is könnyen használható.

Kompakt méret

Ez a praktikus tartó rendkívül könnyű és kompakt – méretét tekintve egy közönséges öngyújtóra emlékeztet. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 80%-kal kisebb, mint az ilyen típusú standard tartozékok! Ennek eredményeként nem takarja el az autó szellőzőnyílásainak nyílásait, és elkerüli a telefon túlmelegedését. Fontos, hogy kis mérete ellenére a tartó számos okostelefon-modellel kompatibilis, amelyek átlója 5,4" és 6,7" között van.

Az Ön igényeire szabva

A beépített gömbcsukló lehetővé teszi a tartó 360°-os elforgatását. Így pontosan úgy helyezheti el, ahogy szeretné – például függőlegesen vagy vízszintesen. A kiegészítő használatához ráadásul nem kell kivenni a telefont a tokból – a speciálisan kialakított bilincsek biztosítják a szükséges stabilitást. Ráadásul a megfelelő helyeken elhelyezett lyukak lehetővé teszik az okostelefon kényelmes töltését vezetés közben, és garantálják a hatékony hőelvezetést.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Ventilátorhoz csíptethető autós telefontartó (fekete)
4.790 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Ventilátorhoz csíptethető autós telefontartó (fekete)

4.790 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-26413
Gyártó cikkszám: SUWX010001
Vonalkód: 6932172616830
Készletmennyiség: 1942 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 96
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
Baseus Ventilátorhoz csíptethető autós telefontartó (fekete)
Márka Baseus
Név Stable Gravitational Car Mount Lite (levegőkimeneti verzió)
Modell SUWX010001
Szín Fekete
Anyag ABS + szilikon
A telepítés helye Autó szellőzőnyílás (a tartó nem illeszkedik kerek vagy egyedi alakú szellőzőnyílásokhoz)
Kompatibilitás Okostelefonok 5,4-6,7 hüvelykes
Méretek 33x98mm
Szerelési hossz 95 mm

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-21633

UGREEN LP405 Autós tartó (fekete)

5.090 Ft
99 db. raktáron
Cikkszám: INP-26590

Acefast D8 Tablet Tartó (Fekete)

5.090 Ft
18 db. raktáron