Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Edifier WH950NB, ANC Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

Merüljön el a zene világában az Edifier WH950NB segítségével. A vezeték nélküli fejhallgató dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek részletgazdag hangzást garantálnak. Hibrid ANC zajszűrést biztosítanak, kiküszöbölve a környezeti zajt. A beépített mikrofonok kényelmes beszélgetést tesznek lehetővé, a strapabíró akkumulátorok pedig a hosszú távú használatot. Sőt, összecsukható kialakításukkal kitűnnek, és különleges funkciót kínálnak a hallás védelmére.

Edifier/WH950NB-black/13

Kiváló hangminőség

Az Edifier WH950NB vezeték nélküli fejhallgató lenyűgöző hangzást kínál, így újra felfedezheti kedvenc dallamait. Beépített LDAC kodekekkel és Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a legjobb hangminőséget nyújtják. Ezenkívül 40 mm-es dinamikus meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kristálytiszta és részletgazdag hangzás élvezetét.

Edifier/WH950NB-black/4

Hosszú üzemidő

Ne féljen attól, hogy a fejhallgató túl gyorsan lemerül! Az Edifier WH950NB körülbelül 34 óráig működik - ha használja az ANC funkciót, vagy 55 óráig, ha kikapcsolja. Ráadásul 480 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, a gyorstöltési lehetőséggel pedig mindössze 10 perc töltés elegendő ahhoz, hogy további 7 órán keresztül használhassa. A teljes feltöltéshez körülbelül 1,5 órára van szükség.

Edifier/WH950NB-black/11

Hallja csak azt, amit akar

Ne aggódjon a környezeti zaj miatt! Az Edifier vezeték nélküli fejhallgató támogatja a hibrid ANC technológiát, amely kiküszöböli a felesleges zajt, így a hallgatott podcastra vagy hangoskönyvre összpontosíthat. Ha azonban szívesebben szeretné tartani a kapcsolatot a környezetével, használja az Ambient Sound módot, amely például egy pályaudvarra tökéletes, így nem marad le egy fontos bejelentésről sem.

Edifier/WH950NB-black/1

Szabad kommunikáció

Folytasson beszélgetéseket telefonon, és élvezze a kiváló hangminőséget. Az Edifier WH950NB vezeték nélküli fejhallgató 4 mikrofonnal van felszerelve ENC zajszűrővel. Ennek eredményeként elnyomja a szélzajt, a külső zajt és kiküszöböli az interferenciát. Így szabadon beszélhet telefonon a város közepén, és biztos lehet benne, hogy hívói hallják Önt.

Edifier/WH950NB-black/10

Kényelmes működés

Töltse le az Edifier Connect alkalmazást, és szabja személyre a WH950NB-t. Az alkalmazásból állíthatja be a hangszínszabályzót, és választhat a különböző módok között. Használhatja a fejhallgatón található gombokat is. Ezenkívül a fejhallgató időzítővel, automatikus kikapcsolás funkcióval, valamint biztonságos lejátszással rendelkezik, a maximális hangerőt 85 dB-re korlátozva. Ezen kívül kifejezetten Android felhasználók számára van egy Google Fast Pair opció, amellyel gyorsan párosíthatja a fejhallgatót a készülékkel, és ellenőrizheti az utolsó helyzetét.

Edifier/WH950NB-black/5

Szabja testre a fejhallgató teljesítményét igényeinek megfelelően

Az Edifier WH950NB 3 lejátszási módot kínál, amelyek között szabadon válthat az alkalmazásból és a fejhallgatóból egyaránt. A Zene mód mindennapi használatra és zenehallgatásra alkalmas, míg a Játék mód 80 ms-ra minimalizálja a késleltetést a még nagyobb elmélyülés érdekében. A Theater mód viszont a térhatású hangzás és a professzionális hangszínszabályzó kombinációja, hogy úgy érezd magad, mintha egy moziban lennél. Sőt, 2 kész Equalizer-beállítás található az alkalmazásban - klasszikus és dinamikus, valamint lehetőség van ezek egyéni beállítására.

Edifier/WH950NB-black/3

Vezetékes vagy vezeték nélküli

Hallgassa úgy, ahogy tetszik – a fejhallgató vezetékkel és vezeték nélkül is működik. Támogatja a Bluetooth 5.3-as verzióját, amely akár 10 méteres távolságig is stabil és gyors jelátvitelt tesz lehetővé. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy egyidejűleg 2 eszközhöz csatlakozzon, így szabadon válthat lejátszást a laptopon végzett munka és az okostelefonon való beszélgetés között. Ez a funkció Bluetooth kapcsolaton és a mellékelt kábelen keresztül is elérhető. A választás az Öné!

Edifier/WH950NB-black/9

Gondosan átgondolt tervezés

Élvezze a páratlan kényelmet hosszú ideig. Az Edifier fejhallgató puha bőrből és memóriahabból készült fülpárnával rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a füléhez. Összecsukható kialakításuknak és a mellékelt hordtáskának köszönhetően tökéletes utazáshoz. Sőt, a fülhallgatón található gombok lehetővé teszik a bejövő hívások fogadását/elutasítását, a hangerő beállítását, a dalok átugrását stb. Ezen kívül az acél kivitel és a karcsú, minimalista kialakítás azt jelenti, hogy szinte bármilyen stílushoz illeszkedik.

Edifier/WH950NB-black/6

A doboz tartalma:

  • Fejhallgató
  • Tok
  • USB-USB-C töltőkábel
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • Audio adapter repülőgéphez
  • Használati utasítás
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Edifier WH950NB, ANC Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)
60.990 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Edifier WH950NB, ANC Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

60.990 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-27252
Gyártó cikkszám: WH950NB black
Vonalkód: 6923520244638
Készletmennyiség: 279 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 1220
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
Edifier WH950NB, ANC Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)
Gyártó Edifier
Modell WH950NB
Bluetooth 5.3 verzió
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, HFP
Jel hatótávolság 10 m
Lejátszási idő ANC funkcióval: 34 óra, ANC funkció nélkül: 55 óra
Akkumulátor kapacitása 480 mAh
Töltőport USB-C
Bemeneti feszültség 5V/1A
Töltési idő 1,5 óra
Súly 296 ± 1 g
Audiokodekek LDAC,SBC
Transduktor Dynamic, 40 mm
Impedancia 32Ω
SPL 91 ± 3 dB
Frekvencia átvitel 20 Hz - 40 KHz
Mikrofon érzékenység -34 dB
Méretek 193 x 169 x 82 mm
Szín Fekete

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-32420

1MORE SonoFlow Fejhallgató, ANC (ezüst)

32.690 Ft
7 db. raktáron
Cikkszám: INP-29279

OneOdio A10 Fejhallgató (Fekete)

30.290 Ft
100 db. raktáron
Cikkszám: INP-34471

1MORE SonoFlow SE ANC Fejhallgató (kék)

24.790 Ft
12 db. raktáron