Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

1MORE SonoFlow Fejhallgató, ANC (ezüst)

Tapasztalja meg, milyen fantasztikusan hangzanak kedvenc számai. A SonoFlow fejhallgató dinamikus 40 mm-es meghajtókkal van felszerelve, amelyek garantálják a kristálytiszta hangzást. A beépített mikrofonok lehetővé teszik a kényelmes beszélgetést, a Bluetooth 5.0 pedig a gyors csatlakozásért felel az eszközhöz. Ezenkívül innovatív QuietMax zajszűrő technológiát alkalmaznak, amely megbízhatóan kiküszöböli a háttérzajt. Egy dedikált alkalmazás 12 EQ-beállítást kínál, és akár 70 órás üzemidővel is rendelkeznek. Az összecsukható és ergonomikus kialakítás álomszerű kényelmet biztosít még órákig tartó zenehallgatás közben is.

1MORE/HC905-Ezüst/4

Élje át kedvenc dalait újra

A SonoFlow fejhallgató kiváló hangminőséggel lep meg. A DLC kompozit membránnal ellátott 40 milliméteres dinamikus meghajtóknak köszönhetően gazdagon részletgazdag és éles hangzást és mély, erőteljes basszust élvezhet. Megkapták a Hi-Res Audio tanúsítványt is, amely megerősíti, hogy a fejhallgató kivételes zenei élményt nyújt Önnek.

1MORE/HC905-Ezüst/3

Merüljön el a hangokban

Most már semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy kedvenc dallamait hallgassa. A fejhallgató az 1MORE szabadalmaztatott QuietMax zajszűrő technológiáját használja, amely megbízhatóan, akár 40 dB-lel csökkenti a háttérzajt. Hallgasson zenét szabadon, akár a parkban sétál, akár egy zsúfolt metrón utazik! Szeretnél kapcsolatban maradni a környezeteddel? Használja ki az Átlátszó mód előnyeit, amellyel például esti futóedzés közben hallgathatja kedvenc lejátszási listáját.

1MORE/HC905-Ezüst/8

Vezeték nélküli és vezetékes

Felejtsd el a korlátokat! A SonoFlow modell vezeték nélkül és vezetékesen is működik. Az innovatív Bluetooth 5.0 technológia garantálja a gyors, megbízható és stabil jelátvitelt akár 10 méterig. Sőt, a fejhallgatót 2 eszközzel is párosíthatod egyszerre! Egy 3,5 mm-es audiokábel is rendelkezésedre áll, így könnyedén csatlakoztathatod például a fejhallgatót a számítógépedhez.

1MORE/HC905-Ezüst/9

Akár 70 óra üzemidő

Többé nem kell attól tartanod, hogy a fejhallgató lemerül, amikor a legkevésbé számítasz rá. A strapabíró 720 mAh-s akkumulátor akár 70 órát is biztosít kikapcsolt ANC móddal, vagy 50 órát bekapcsolt ANC-vel. A fejhallgató támogatja a gyorstöltést is, így már 5 perc töltés után további 5 órán át zenélhetünk. A mellékelt USB-C kábel megkönnyíti az áramellátást.

1MORE/HC905-Ezüst/6

Tiszta beszélgetések bárhol

Beszéljen megszakítás nélkül telefonon, még rendkívül zajos helyeken is. Az AI algoritmussal és zajszűrő technológiával kombinált beépített mikrofonok pontosan rögzítik az Ön hangját, miközben elnyomják a háttérzajt. Ennek eredményeként beszélgetőpartnere könnyedén hallja minden szavát.

1MORE/HC905-Ezüst/1

Problémamentes működés

A fejhallgatót kényelmesen kezelheti a beépített gombokkal. Segítségükkel többek között kezelheti a bejövő hívásokat, aktiválhatja a hangasszisztenst, beállíthatja a hangerőt vagy dalokat válthat. Van egy dedikált 1MORE Music alkalmazás is, amellyel 12 EQ beállítás közül választhat. Könnyedén megtalálhatja a megfelelő EQ beállítást, hogy kedvenc dalai még jobban szóljanak – akár rockot, akár klasszikus, akár elektronikus zenét hallgat.

1MORE/HC905-Ezüst/2

Ergonomikus kialakítás

A SonoFlow fejhallgatót a kényelem szem előtt tartásával hoztuk létre. Puha fehérjebőr fülkagylókkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a füléhez anélkül, hogy kellemetlen nyomást okoznának. Nem kell attól tartania, hogy hosszan tartó használat során kényelmetlenül érzi magát. Az állítható fejpánt lehetővé teszi a fejhallgató igényeinek megfelelő beállítását. Összecsukható és rendkívül könnyű kialakításuk is megkülönbözteti őket - mindössze 250 g súlyúak, ami további hatással lesz a használat kényelmére. Praktikus hordtáskát is talál az egyszerű tároláshoz és szállításhoz.

1MORE/HC905-Ezüst/10

Beleértve

  • fejhallgató
  • ügy
  • USB-C töltőkábel
  • audiokábel (2,5-3,5 mm)
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
1MORE SonoFlow Fejhallgató, ANC (ezüst)
32.690 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

1MORE SonoFlow Fejhallgató, ANC (ezüst)

32.690 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-32420
Gyártó cikkszám: HC905-Silver
Vonalkód: 6933037203318
Készletmennyiség: 7 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 654
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
1MORE SonoFlow Fejhallgató, ANC (ezüst)
Gyártó 1 More
Modell HC905
Szín Ezüst
Bluetooth verzió 5.0
Hatótávolság 10 m-ig
Bluetooth protokollok HFP / A2DP / AVRCP
Kodekek LDAC/AAC/SBC
Átalakítók 40 mm
Impedancia 32 óra
Akkumulátor-kapacitás 720 mAh
Töltő interfész USB-C
Töltési idő 80 perc
Üzemelési idő 50 H (ha az ANC be van kapcsolva) 70 H (ha az ANC ki van kapcsolva)
Bemenet 5V / 1,1A
Súly 250 g
Méretek 170 x 192 x 82 mm
Alkalmazás 1 MORE zenei alkalmazás

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-29279

OneOdio A10 Fejhallgató (Fekete)

30.290 Ft
100 db. raktáron
Cikkszám: INP-34471

1MORE SonoFlow SE ANC Fejhallgató (kék)

24.790 Ft
12 db. raktáron