Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Vention optikai audiokábel 5 m (fekete)

A Vention BAVHJ egy 5 méteres optikai kábel, amely aranyozott S/PDIF-dugókkal rendelkezik, amelyek klipszel vannak ellátva a laza csatlakozások elkerülése érdekében, valamint optikai szálas anyagból készült maggal. A kábelt optikai hangátvitelre tervezték, amely mentes a mágneses zavaroktól – fantasztikus, magával ragadó hangzást biztosít, így a legjobb Hi-Fi minőségben élvezheti a zenét, filmeket és játékokat. A BAVHJ különféle hangtechnológiákat támogat, mint például a Dolby, DTS, PCM, 5.1 hangzás, valamint olyan eszközöket, mint a tévék, PS4, XBOX, Blu-ray lejátszók, dekóderek és még sok más. A kábel hajlításálló, így kiválóan alkalmas kis helyekre. A kábeldugók porálló kupakkal vannak ellátva, hogy elkerüljék a szállítás közbeni sérüléseket. 


 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Cable Optical Audio Vention BAVHJ 5m (Black)
4.490 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Cable Optical Audio Vention BAVHJ 5m (Black)

4.490 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-34477
Gyártó cikkszám: BAVHJ
Vonalkód: 6922794776456
Készletmennyiség: 113 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 90
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.

Vention BAVHJ Optikai Kábel - A tökéletes hangminőséghez!
 

Szeretsz zenét hallgatni a legmagasabb minőségben? Akkor a Vention BAVHJ optikai kábel a tökéletes választás számodra! Ez a kábel kristálytiszta hangot biztosít, zavaró jelek nélkül, így minden apró részletet hallhatsz a kedvenc zenéidből.
 

A Vention BAVHJ Optikai Kábel előnyei:
 

  • Kiváló hangminőség: Az optikai kábelek a digitális hangátvitel legmodernebb módját biztosítják, így a Vention BAVHJ kábellel tiszta, torzításmentes hangot élvezhetsz.
  • Hosszú kábelhossz: A 5 méteres kábelhossznak köszönhetően a hangforrásodtól bármilyen távolságra elhelyezheted a hangszóróidat.
  • Tartós kialakítás: A kábel aranyozott csatlakozókkal és kiváló minőségű anyagokkal készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.
  • Széles kompatibilitás: A Vention BAVHJ kábel kompatibilis a legtöbb CD-lejátszóval, DVD-lejátszóval, játékkonzollal és más audioeszközzel.
     

Ne hagyd ki a tökéletes hangzás élményét! Vásárold meg a Vention BAVHJ optikai kábelt még ma!
 

A Vention BAVHJ Optikai Kábel tulajdonságai:
 

Tulajdonság Érték
Márka Vention
Modell BAVHJ
Szín Fekete
Hossz 5 m
Felület Optikai (S/PDIF) apa, aranyozott
Vezető anyag PMMA
Belső pajzs Alumínium ötvözet
Külső pajzs PVC + pamut fonat


 


 

A Vention BAVHJ Optikai Kábel tökéletes választás azoknak, akik a lehető legjobb hangminőséget szeretnék elérni. A kábel kiváló minőségű anyagai és tartós kialakítása garantálja a megbízható működést, a hosszú kábelhossz pedig rugalmasságot biztosít a hangrendszered elhelyezésében. A Vention BAVHJ kábellel minden zenehallgatási élmény tökéletes lesz!
 

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-36989

UGREEN HD171 HDMI kábel, 1m (fekete)

3.990 Ft
34 db. raktáron