Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

HDMI-HDMI Baseus High Definition kábel 0,5 m, 8K (fekete)

A Baseus HDMI kábel kiváló képminőséget biztosít akár 8K-ig. A hang és videó tökéletes szinkronizálásának köszönhetően kényelmesen nézheti kedvenc filmjeit és sorozatait. A legújabb HDMI 2.1 szabvány használata akár 48 GB/s sávszélesség elérését tette lehetővé. A termék támogatja a dinamikus HDR-t is, amely fantasztikus képtisztaságot és gazdag részletgazdagságot garantál.

Nagy képfelbontás

A legjobb minőségű képek elérhetőek. A Baseus kábel akár 8K felbontást garantál. Nemcsak a HDMI 2.1-gyel, hanem a korábbi szabványokkal is kompatibilis. Így sokféleképpen használhatja, és probléma nélkül csatlakoztathatja különféle típusú eszközökhöz.

Minden részletet észre fog venni

A termék támogatja a dinamikus HDR-t, ami azt jelenti, hogy tökéletesen visszaadja a színeket és még gazdagabb részletgazdag képet biztosít. Így a Baseus kábel használatával mindig kiváló minőségben részesülhet. Tekintse meg nyaralási fotóit, rendezzen filmestet, vagy akár dolgozzon is kényelmesen a nagy képernyőn. A Baseus olyan képeket biztosít Önnek, amelyek nagy felbontással, sok részlettel és természetes, élénk színekkel lenyűgözőek. Ezen kívül a kábel lehetővé teszi, hogy 2 képernyőn egyszerre, vagy 1 nagyobb képernyőn különböző képeket jelenítsen meg, és több képernyőt is összekapcsoljon.

Hozzon létre egy mozit saját otthonában

Mitől még olyan jó a Baseus adapter filmnézéshez? Garantálja a kép és a hang tökéletes szinkronizálását. Így tovább mélyülhetsz a kedvenc rendeződ által teremtett világban. Szervezzen egy esti mozimaratont magának és barátainak, vagy hozzon létre saját házimozit, hogy kényelmesen nézhesse meg egy addiktív sorozat új epizódjait.

Hosszú ideig fog szolgálni

A kábel emellett meglepően kopásálló és strapabíró. Az aranyozott csatlakozók rendkívül valószínűtlen, hogy kopnak vagy oxidálódnak, így sok használat után is tökéletesen szolgálják majd Önt. A tartós nejlonfonat védi a kábel ónozott rézhuzalát. Ezáltal a termék ellenáll a hajlításnak és a véletlen rándulásnak. Sikeresen fogja használni napi rendszerességgel, anélkül, hogy félne a gyors károsodásától.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus High Definition HDMI kábel 0,5m, 8K (fekete)
4.490 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus High Definition HDMI kábel 0,5m, 8K (fekete)

4.490 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-25963
Gyártó cikkszám: WKGQ040001
Vonalkód: 6932172614126
Készletmennyiség: 155 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 90
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
Tulajdonság Érték
Gyártó Baseus
Modell WKGQ040001
HDMI szabvány 2.1
Szín Fekete
Hossz 0,5 m
Sávszélesség 480 Mbps
felbontás 7680 x 4320 8K HD

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-36989

UGREEN HD171 HDMI kábel, 1m (fekete)

3.990 Ft
34 db. raktáron