Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

​Baseus Superme USB autós töltő, USB-C, 100W + USB-C kábel (fekete)

Utazás közben lemerült a telefonod vagy a laptopod? Most már nem probléma! A Baseus autós töltő 2 porttal van felszerelve - USB-C és USB, amely lehetővé teszi akár 2 eszköz egyidejű gyors töltését! Maximális teljesítménye eléri a 100 W-ot. A termék kompatibilis a legtöbb 12V-24V szivargyújtó aljzattal rendelkező járművel, és az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően biztosítja a biztonságos használatot. A töltő praktikus digitális kijelzővel is rendelkezik. A készletben talál egy USB-C-USB-C gyorstöltő kábelt is.

2 eszköz egyidejű gyorstöltése

Nem kell többé várni az egyik eszköz feltöltésére, mielőtt egy másikat csatlakoztatna. A TZCCZX-01 töltő USB-C (max. 100 W) és USB (max. 30 W) portokkal van felszerelve. Együtt 65W + 30W maximális teljesítménnyel tudnak tölteni. Egyszerűen csatlakoztassa például laptopját és telefonját hozzájuk, hogy élvezze a gyors töltést!

Pillanatok alatt feltölti laptopját vagy okostelefonját

A töltő kompatibilis a legnépszerűbb gyorstöltési protokollokkal, mint például a PPS, PD3.0, QC3.0, SCP, FCP és AFC. Így eszközei pillanatok alatt újra üzembe helyezhetők! A MateBook X Pro teljes feltöltése mindössze 153 percet vesz igénybe. A Mate 40 Pro esetében ez mindössze 74 percet vesz igénybe!

Használat biztonsága

Nem kell attól tartania, hogy megsérül az eszköze. A Baseus autós töltőt kettős chippel szerelték fel, amely hatékony védelmet nyújt többek között túláram, túlfeszültség és rövidzárlat ellen. Az új, továbbfejlesztett hőelvezető rendszer tovább védi a túlmelegedéstől és garantálja a hatékonyabb töltést. A készülékei túltöltés ellen is védettek.

A beépített kijelzőnek köszönhetően kényelmesen hozzáférhet az információkhoz

A készülék valós időben figyeli az akkumulátorfeszültséget, a kimeneti feszültséget és a kimeneti teljesítményt. A vonatkozó értékek a töltő jól leolvasható digitális képernyőjén jelennek meg, így bármikor ellenőrizheti, hogy minden úgy működik-e, ahogy kell. A kijelző 5 másodpercenként frissül. Ez biztosítja, hogy mindig hozzáférjen a legfrissebb információkhoz.

Széleskörű kompatibilitás és megbízható teljesítmény

Sikeresen fogja használni a töltőt a legtöbb szivargyújtó aljzattal rendelkező járműben, az autóktól a teherautókig. Aranyozott csatlakozói lehetővé teszik az ellenállás csökkentését és az érzékenység javítását. A készülék kiválóan illeszkedik a dedikált aljzatba, speciálisan kialakított, kiterjesztett, csúszásmentes elemei pedig megbízható csatlakozást és kivételes stabilitást biztosítanak – még a kátyúk, az úton lévő lyukak, a gyorshajtás vagy a hirtelen fékezés sem fenyegeti.

Praktikus kábel mellékelve

Használja ki a töltőben rejlő teljes potenciált, és élvezze eszközei gyors töltését. A mellékelt USB-C-USB-C kábel akár 100 W teljesítménnyel működik. A legmodernebb E-Marker chippel is fel van szerelve. Nemcsak okostelefonok és táblagépek, hanem laptopok gyors töltését is lehetővé teszi! Az 1 méteres hosszúság páratlan használati kényelmet biztosít. Többé nem kell további kábeleket vásárolnia!

A dobozban

  • Autó töltő
  • USB-C-USB-C kábel (1 m)
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Superme USB autós töltő, USB-C, 100W + USB-C kábel (fekete)
14.290 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Superme USB autós töltő, USB-C, 100W + USB-C kábel (fekete)

14.290 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-21323
Gyártó cikkszám: TZCCZX-01
Vonalkód: 6953156206724
Készletmennyiség: 119 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 286
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 04.
Baseus Superme USB autós töltő, USB-C, 100W + USB-C kábel (fekete)
Márka Baseus
Név Superme Display autós töltő
Modell TZCCZX-01
Anyag Műanyag + fém
Bemenet DC 12-24V
USB kimenet 5V-4,5A, 4,5V-5A, 5V-3A, 9V-3A, 12V-2,5A, 20V-1,5A
USB-C kimenet 5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Teljes teljesítmény 65W+30W
Szín Fekete
Méretek ?37x69mm
Súly Körülbelül 39 g
Kábel típusa USB-C-ről USB-C-re
Kábelhosszúság 1 m

Hasonló termékek