Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus Golden Contactor Pro autós töltő, 2x USB-C, 40W (szürke)

Fogadjon a Baseus Golden Contactor Pro univerzális autós töltőre. Modern dizájnjával és masszív fémházával, de akár 40 W-os maximális teljesítményű gyorstöltéssel is örömet okoz. Két USB-C porttal rendelkezik, és lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Kompatibilis az univerzális 12 V - 24 V feszültséggel, így alkalmas személygépkocsikhoz, lakóautókhoz vagy nagyobb teherautókhoz.

Gyors töltés

A Baseus Golden Contactor Pro két USB porttal rendelkezik, és mindegyik támogatja a PD 20 W-os gyorstöltési protokollt. Ennek köszönhetően akár négyszer gyorsabb energia-visszanyerést élvezhet, és mindössze 30 percet vesz igénybe Apple 13-60%-os feltöltése. A töltő kompatibilis az Apple PD, a Qualcomm QC3.0, a Huawei FCP és a Samsung AFC protokollokkal is. A készülék BPS II technológiát használ, így minden port azonos teljesítménnyel és maximális sebességgel tölt.

Széleskörű kompatibilitás

A Baseus Golden Contactor Pro autós töltővel gyorsan és biztonságosan megújíthatja iPhone-ja, iPadje vagy AirPodja energiáját. Segítségével számos Android okostelefon - Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi 11, Samsung Note 10 és még sok más - is feltölthető. A 12 V - 24 V feszültséggel való kompatibilitás miatt minden népszerű autós szivargyújtóhoz alkalmas.

Védelem több szinten

Az intelligens megoldásoknak köszönhetően a töltő megvédi a feltöltött eszközöket a túltöltéstől, emellett a házat kiváló hőeloszlás és hőmérsékletállóság jellemzi. A Baseus Golden Contactor Pro védelmet nyújt a túlmelegedés, túláram, túlfeszültség és elektromágneses tér ellen.

Robusztus kialakítás

Átgondolt kialakításának és csúszásmentes felületének köszönhetően a töltő stabilan tartja a pozícióját és nem csúszik meg még göröngyös úton sem. A kiváló minőségű ABS-ből és PC-ből készült burkolat ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek, emellett nagyon modern és elegáns megjelenésű.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Golden Contactor Pro autós töltő, 2x USB-C, 40W (szürke)
6.890 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Golden Contactor Pro autós töltő, 2x USB-C, 40W (szürke)

6.890 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-24365
Gyártó cikkszám: CGJP000013
Vonalkód: 6932172608026
Készletmennyiség: 363 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 138
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 04.

Gyorsítsa fel eszközei töltését a Baseus Golden Contactor Pro autós töltővel!
 

Több eszköz töltésére van szüksége az autóban? A Baseus Golden Contactor Pro autós töltő tökéletes választás! Két USB-C porttal van felszerelve, így két eszközt tölthet egyszerre akár 40 W teljesítménnyel. A kompakt, alumínium ház stílusos és tartós, a beépített intelligens chip pedig védi eszközeit a túltöltéstől, a túlmelegedéstől és a rövidzárlattól.
 

A Baseus Golden Contactor Pro autós töltő főbb előnyei:
 

  • Gyors töltés: Két USB-C porttal akár 40 W teljesítménnyel tölthet két eszközt egyszerre.
  • Széles kompatibilitás: Kompatibilis a legtöbb USB-C eszközzel, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket, laptopokat és még sok mást.
  • Biztonságos töltés: A beépített intelligens chip megvédi eszközeit a túltöltéstől, a túlmelegedéstől és a rövidzárlattól.
  • Kompakt és tartós: Alumínium házból készült, kompakt és könnyű, így könnyen magával viheti bárhova.
  • Stílusos dizájn: Modern és letisztult dizájn, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb autó belsejébe.
     

Ne pazarolja az időt a lassú töltésre! A Baseus Golden Contactor Pro autós töltővel gyorsan és hatékonyan töltheti fel eszközeit útközben.
 

Terméktulajdonságok
 

Tulajdonság Érték
Gyártó Baseus
Modell CGJP000013
Anyag Alumínium / ABS + PC
Portok 2 x USB-C
Bemeneti feszültség DC 12 - 24 V 5.0 A max.
USB-C 1 / USB-C 2 kimenő feszültség 5V - 3A, 9V - 2.22A, 12V - 1.67A 20W max.
Teljes kimeneti teljesítmény 40 W max.
Súly Kb. 26 g
Szín Szürke

Hasonló termékek