Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus gravitációs rácsos tartó 15 W-os indukciós töltővel (fekete).

Használja kényelmesen navigációs készülékét, és győződjön meg arról, hogy telefonja nem merül le, miközben az autóban utazik. A Baseus gravitációs rácstartó stabilan tartja a készüléket, és nagyon kényelmesen használható. Lehetővé teszi okostelefonjának vezeték nélküli töltését, maximum 15 W teljesítménnyel. Tartós anyagokból készült, és kiváló minőségű mechanizmussal van felszerelve, amely garantálja a megbízható működést. A termék 5,4-6,7 hüvelykes átlójú okostelefonokkal kompatibilis.

Páratlan stabilitás

A tartót úgy tervezték, hogy a szükséges stabilitást biztosítsa okostelefonjának. Puha szilikon párnákkal is ellátták, amelyek még biztosabb tartást és ütésállóságot garantálnak. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy telefonja leesik és megsérül! A Baseus-szal még a gyorshajtásoktól, göröngyös utaktól vagy vészfékezéstől sem ijed meg.

Gyors töltés

Mostantól kényelmesen töltheti okostelefonját autós utazás közben. A tartó egy induktív töltővel van felszerelve, amely akár 15 W-os teljesítménnyel is tölthető. Segítségével könnyedén megújítja az energiát a vezeték nélküli töltést támogató okostelefonokban. És ami a legjobb az egészben – még a tokot sem kell eltávolítania a telefonjáról (akár 6 mm-es), hogy töltse!

A biztonság kedvéért

A készülék fejlett chippel rendelkezik, amely nemcsak villámgyors töltést tesz lehetővé, hanem folyamatosan figyeli a hőmérsékletet is. Így nem kell aggódnia a túlmelegedéstől. A magas szintű biztonságot számos beépített biztosíték is biztosítja, amelyek többek között túlterhelés, rövidzárlat, túlfeszültség és túltöltés ellen védenek. Biztos lehet benne, hogy okostelefonja biztonságban van!

Felhasználóbarát

A tartót egy kézzel is könnyedén kezelheted - ha belehelyezed az okostelefonodat, az automatikusan rászorul, levételkor pedig visszaáll az eredeti helyzetébe. A tartozék kiváló minőségű mechanizmust használ, amely hosszú idő után is zökkenőmentes, megbízható működést garantál. Felejtsd el a kellemetlen köszörülést!

Még több kényelem

A kiegészítő tökéletes az 5,4-6,7 hüvelykes átlójú telefonokhoz. A tartó is nagyon könnyen felszerelhető, és egy erős kampóval van felszerelve a stabilitás érdekében. Ugyanakkor a termék elég kicsi ahhoz, hogy ne akadályozza az autó hűtőrácsát. Ezenkívül a beépített gömbcsukló lehetővé teszi a tartozék különböző szögekbe helyezését.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Stable Pro Vezeték nélküli autós telefontöltő és tartó,15W (fekete)
8.390 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Stable Pro Vezeték nélküli autós telefontöltő és tartó,15W (fekete)

8.390 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-28418
Gyártó cikkszám: SUWX030001
Vonalkód: 6932172620264
Készletmennyiség: 102 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 168
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

A csomag tartalma:

  • tartó
  • töltőkábel
     
Gyártó Baseus
Név Baseus Stable Gravitational Wireless Charging Car Mount Pro 15W
Modell SUWX030002
Szín Fekete
Anyag ABS + PC
Méretek 96 x 52 x 88 mm
Bemeneti áram 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1,67A
Kimeneti teljesítmény 5W / 7,5W / 10W / 15W
Kompatibilitás Okostelefonok 5,4-6,7 hüvelykes átlóval
Szellőzőrács típus Egyenes szellőzőrácsok (a termék nem illik kerek rácsokhoz és

Hasonló termékek