Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus Gravitációs autós tartó tapadókoronggal (fekete)

A konzolnak van egy rögzítése, amellyel a műszerfalra, üvegre és a szellőzőrácsra is rögzíthető. Az autó vezetése és a navigáció használata közben egy olyan funkció aktiválódik, amely blokkolja a képernyő kikapcsolásának lehetőségét. Nem kell attól tartania, hogy az útvonal előnézete hirtelen kialszik.

Megbízható útitárs

Vezetés közben könnyedén megváltoztathatja az útvonalat és kezelheti a telefont - a fogantyú nem korlátozza a képernyő használatának lehetőségét, kényelmes és biztonságos vezetést tesz lehetővé.

Maximális stabilitás

A fogantyú tapadókorongja szilárdan rögzítve van, így nem lehetséges, hogy magától leválik az üvegről. Csak nyomja meg a szelep gombot, hogy a tapadókorong szilárdan tapadjon az üveg felületéhez. A továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően nem esik le egyenetlen, göröngyös utakon. A fogantyú strapabíró és vízálló,  ha bepiszkolódik, könnyen mosható és újra felhasználható.

Ideális bármilyen körülmény között

Az U-alakú kialakítás lehetővé teszi a fogantyú rögzítését az útviszonyoknak megfelelően, pl. ütéseken vagy nehéz terepen, és stabil tapadást és ütésállóságot garantál.

Az Ön igényeire szabva

A fogantyú 180 fokos teleszkópos karral és 360 fokos vízszintes és függőleges klipszel rendelkezik, amely kényelmesen állítható, hogy tökéletesen láthassa a navigációs útvonalat. Az egész tartót bárhová elhelyezheti. Funkcionális töltő bemeneti nyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon töltését vezetés közben.

Esztétika

Az oldalsó kampók nem nyomják meg a telefon gombjait a tartó használata közben. A képernyőhöz való könnyű hozzáférés garantálja a biztonságot vezetés közben. A szilikon burkolat csúszásmentes és ütésálló.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Gravitációs autós tartó tapadókoronggal (fekete)
6.390 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Gravitációs autós tartó tapadókoronggal (fekete)

6.390 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-18806
Gyártó cikkszám: SUYL-TK01
Vonalkód: 6953156226326
Készletmennyiség: 280 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 128
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
Baseus Gravitációs autós tartó tapadókoronggal (fekete)
Gyártó Baseus
Modell Tank Gravity autós tartó tapadókoronggal
Termékkód SUYL-TK01
Anyaga alumínium ötvözet + ABS
Szín Fekete
Rögzítés Üveg vagy műszerfal
Súlya 192 g
Fogantyú típusa Gravitációs

Hasonló termékek