Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus Cafule CALJK-B06 USB-Lightning kábel, 2,4A, 2m (zöld)

A kábel kompatibilis az Apple készülékekkel, amelyek Lightning csatlakozóval rendelkeznek, amelyet az iPhone akkumulátor gyorstöltésére terveztek. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek védelmet nyújtanak a sérülések ellen. Ilyen például a nejlonfonat, amely nem deformálódik vagy törik, valamint az akkumulátor, amely ellenáll a sérüléseknek és a túlmelegedésnek. Ezenkívül egy gumiréteg védi a karcolások és a mechanikai sérülések ellen.

Gyors akkumulátor töltés

A kábelek maximum töltési árama 2,4 A. A töltés gyorsan és megszakítás nélkül történik, így feltöltheti az iPhone akkumulátorát, és időt takaríthat meg.

 

Nagy teherbírású kábel

A kábel olyan kiváló minőségű anyagokból készült, mint például a fém dugóvégek, a sérülések elleni védelmet biztosító nejlonfonat és az adatátviteli sebességet növelő rézszálak.

Egyidejű adatátvitel és töltés

Ezzel a kábellel nem kell választania a telefon töltése vagy a fájlok átvitele között. Ennek a modellnek a kábele lehetővé teszi, hogy mindkettőt egyszerre végezze. Ez az USB 2.0-nak köszönhetően lehetséges, amelynek átviteli sebessége akár 480 Mbps is lehet.


 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Cafule USB-Lightning kábel, 2,4A, 2m (zöld)
2.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Cafule USB-Lightning kábel, 2,4A, 2m (zöld)

2.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-22136
Gyártó cikkszám: CALJK-B06
Vonalkód: 6953156202313
Készletmennyiség: 187 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 60
Várható házhoz kézbesítés: 2024. szeptember 25.
A termékre legkedvezőbb szállítási ár: 1.250 Ft

Baseus Dynamic 2 USB - Lightning kábel - 2 m, Zöld

Villámgyors töltés és adatátvitel, stílusos zöld színben!

Unod már, hogy a telefonod töltésére órákat kell várnod? Vagy hogy az adatátvitel lassú, mint a csiga? Akkor itt az ideje, hogy beszerezd a Baseus Dynamic 2 USB - Lightning kábelt! Ez a kábel nem csak villámgyors töltést és adatátvitelt biztosít, de még stílusos is, élénk zöld színével. Ráadásul extra strapabíró, így nem kell aggódnod, hogy pár hónap után cserélni kell majd. Ne hagyd, hogy a régi, lassú kábeled visszatartson - lépj szintet a Baseus Dynamic 2-vel!

Technikai adatok:

  • Gyártó: Baseus
  • Anyag: Cinkötvözet + nejlonfonat + fémvégek
  • Adatátviteli sebesség: 480 Mbps
  • Hosszúság: 2 m
  • Áramerősség: 2.4A
  • Szín: Zöld

Kiknek ajánljuk?

Ez a kábel tökéletes választás minden Apple felhasználó számára, aki gyors és megbízható töltést és adatátvitelt szeretne. Ha eleged van a lassú kábelekből és a hosszú várakozási időkből, akkor a Baseus Dynamic 2 a te kábeled!

Miért éri meg neked?

  • Villámgyors töltés: A 2.4A áramerősségnek köszönhetően a telefonod pillanatok alatt feltöltődik, így több időd marad a fontos dolgokra.
  • Gyors adatátvitel: A 480 Mbps adatátviteli sebesség lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átmásold a képeidet, videóidat és zenéidet.
  • Strapabíró kialakítás: A cinkötvözet, nejlonfonat és fémvégek kombinációja rendkívül tartós kábelt eredményez, amely ellenáll a mindennapi használat viszontagságainak.
  • Stílusos design: Az élénk zöld szín feldobja a mindennapjaidat és kitűnik a tömegből.
  • Optimális hossz: A 2 méteres hosszúság elegendő szabadságot biztosít, hogy kényelmesen használd a telefonodat töltés közben is.

Szabadulj meg a lassú töltéstől és adatátviteltől!

Gondolj csak bele, mennyi időt pazarolsz el nap mint nap a lassú töltési és adatátviteli sebesség miatt. A Baseus Dynamic 2 USB - Lightning kábellel végre búcsút inthetsz a várakozásnak! A villámgyors töltésnek köszönhetően a telefonod pillanatok alatt készen áll a használatra, így több időd marad a barátaiddal, a hobbidra vagy egyszerűen csak a pihenésre. A gyors adatátvitel pedig lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átmásold a fontos fájljaidat, így nem kell többé órákig várnod, hogy végre elkezdhess dolgozni vagy játszani.

Ne kockáztass a gyenge minőségű kábelekkel!

A piacon kapható olcsó, gyenge minőségű kábelek nem csak lassúak, de még veszélyesek is lehetnek. A nem megfelelő szigetelés vagy a gyenge csatlakozók könnyen túlmelegedéshez és akár tűzhöz is vezethetnek. A Baseus Dynamic 2 kábel prémium anyagokból készült, így garantálja a biztonságos és megbízható működést. Ne kockáztass a telefonod és az otthonod biztonságával - válaszd a minőséget!

Fejezd ki egyéniséged a stílusos zöld színnel!

A legtöbb kábel unalmas, fekete vagy fehér színű. A Baseus Dynamic 2 élénk zöld színe viszont feldobja a mindennapjaidat és kitűnik a tömegből. Mutasd meg a világnak, hogy te nem vagy átlagos, és hogy szereted a stílusos kiegészítőket!

Élvezd a szabadságot a 2 méteres hosszúsággal!

A rövid kábelek gyakran korlátoznak a mozgásban, és kényelmetlenné teszik a telefon használatát töltés közben. A Baseus Dynamic 2 kábel 2 méteres hosszúsága elegendő szabadságot biztosít, hogy kényelmesen használd a telefonodat, akár a kanapén heverészve, akár az ágyban fekve.

Ne habozz tovább - rendeld meg még ma a Baseus Dynamic 2 USB - Lightning kábelt, és tapasztald meg a villámgyors töltés és adatátvitel élményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-15106

UGREEN USB - USB-C kábel, QC 3.0, 0,25 m (fekete)

2.990 Ft
999 db. raktáron
Cikkszám: INP-15112

UGREEN USB - USB-C, QC3.0 kábel, 1m (fehér)

2.990 Ft
130 db. raktáron
Cikkszám: INP-22711

UGREEN US184 USB és USB-C 3.0 kábel, 2 m (fekete)

2.990 Ft
414 db. raktáron
Cikkszám: INP-21539

Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 0,25 m (fekete)

2.890 Ft
431 db. raktáron
Cikkszám: INP-23216

Baseus Crystal Shine USB-USB-C kábel, 100W, 2m (lila)

2.890 Ft
353 db. raktáron
Cikkszám: INP-21538

Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 1 m (fekete)

2.890 Ft
26 db. raktáron
Cikkszám: INP-28247

UGREEN USB 2.0 A-C kábel, 1 m (fekete)

3.090 Ft
433 db. raktáron
Cikkszám: INP-23215

Baseus Crystal Shine USB-USB-C kábel, 100W, 2m (kék)

3.090 Ft
3624 db. raktáron
Cikkszám: INP-15886

UGREEN USB és USB-C 3.0 kábel, 1m (fekete)

3.090 Ft
489 db. raktáron