Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Aigo V200 vezeték nélküli billentyűzet

Az Aigo V200 vezeték nélküli membrános billentyűzet 84 csendes gombbal van felszerelve, és lehetővé teszi a zökkenőmentes és kényelmes munkavégzést. Támogatja a Bluetooth-on és a 2.4G sávban történő csatlakozást, illetve 3 eszközzel is párosítható egyszerre. A terméket széleskörű kompatibilitása és hosszú üzemideje is jellemzi. Csak 2 db AAA elemre van szüksége (tartozék) a működéséhez.

3 csatlakozási lehetőség

A V200 billentyűzet 3 módon csatlakozik a kiválasztott berendezéshez - 2,4G sávon, Bluetooth 3.0-n és Bluetooth 5.0-n keresztül. Egyszerre akár 3 eszközzel is párosíthatja, és kényelmesen válthat közöttük – csak nyomja meg a megfelelő gombot. Mind a 3 csatlakozási technológia garantálja a gyors, stabil átvitelt – felejtse el az interferenciát!

Széleskörű kompatibilitás

Nem számít, milyen berendezést használ a leggyakrabban – a V200 billentyűzet lehetővé teszi, hogy szinte minden helyzetben kényelmesen dolgozzon. A készülék olyan népszerű operációs rendszerekkel kompatibilis, mint az iOS, a Windows és a Mac OS. Így könnyedén csatlakoztathatja laptopjához, számítógépéhez, táblagépéhez vagy akár okostelefonjához.

Szinte bárhová elkísérhet

Kényelmesen használhatja a billentyűzetet, ahol csak akarja – otthon, a munkahelyén vagy az egyetemen. A V200 kellően könnyű és praktikus ahhoz, hogy könnyedén magával viheti, bárhová is kell mennie. Könnyedén elfér pénztárcádban, hátizsákodban vagy laptoptáskádban! Ráadásul a halk billentyűknek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy valakit megzavar a zavaró zaj. Így szabadon használhatja a billentyűzetet egy kávézóban vagy könyvtárban.

Hosszú munkaidő

A készülék 2 db AAA elemmel működik, melyeket a készlet tartalmaz. Meglepően hosszú működési időt biztosítanak a billentyűzet számára. Feltételezve, hogy minden nap körülbelül 8 órát használod, akkor akár 150 napig is használhatod! Ne aggódjon, hogy az elemek túl gyorsan lemerülnek, és megakadályozzák a munkát.

Továbbfejlesztett kialakítás

Ez a praktikus billentyűzet minden részletében kifinomult. Ergonomikus kialakításának köszönhetően még hosszan tartó munkavégzés során is magas használati kényelmet biztosít. Billentyűi könnyen elérik az ujjakat, és 10 millió kattintásos élettartam jellemzi őket. Ezen kívül az akkumulátor nyílás mellett található egy kis rekesz az USB vevő számára, ami jelentősen megkönnyíti a tárolást és az elvesztést.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Aigo V200 Vezeték nélküli billentyűzet (fekete)
11.790 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Aigo V200 Vezeték nélküli billentyűzet (fekete)

11.790 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-26290
Gyártó cikkszám: V200 Black
Vonalkód: 6926170090013
Készletmennyiség: 38 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 236
Várható házhoz kézbesítés: 2024. szeptember 25.
A termékre legkedvezőbb szállítási ár: 1.250 Ft

Aigo V200 Vezeték nélküli billentyűzet – Szabadság és kényelem, kábelek nélkül

Zavarnak a kusza vezetékek az asztalodon? Szeretnél szabadon gépelni, akár a kanapéról is? Az Aigo V200 vezeték nélküli billentyűzettel végre megtapasztalhatod a valódi szabadságot, ráadásul stílusosan és kényelmesen!

Ez a kompakt és könnyű billentyűzet tökéletes társ a mindennapi használatra, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 10 méteres távolságból is irányíthatod a számítógépedet, vagy akár három különböző eszközt is párosíthatsz vele egyszerre.

Műszaki adatok:

  • Márka: Aigo
  • Modell: V200
  • Típus: Membrános
  • Szín: Fekete
  • Csatlakozás: Vezeték nélküli
  • Interfész: 2.4G / Bluetooth 3.0 / Bluetooth 5.0
  • Billentyűk száma: 84
  • Billentyű élettartam: Kb. 10 millió leütés  
  • Háttérvilágítás: Nincs
  • Súly: Kb. 369g (USB vevővel együtt, elem nélkül)
  • Méretek: 310.6 x 121.3 x 22.1 mm
  • Tápellátás: 2x AAA elem
  • Kompatibilitás: Windows XP / 7 / 8.1 / 10, Mac OS X 10.4 vagy újabb, iOS
  • Egyéb: Egyszerre 3 eszközzel párosítható

Kiknek ajánljuk?

Az Aigo V200 vezeték nélküli billentyűzetet mindenkinek ajánljuk, aki kényelmes és megbízható megoldást keres a mindennapi gépeléshez. Ideális választás lehet azoknak, akik:

  • Sok időt töltenek a számítógép előtt, és szeretnének megszabadulni a zavaró kábelektől
  • Több eszközt használnak, és szeretnék azokat egyetlen billentyűzettel irányítani
  • Fontos számukra a hordozhatóság, és szeretnének egy könnyű és kompakt billentyűzetet

Miért éri meg neked?

  • Vezeték nélküli szabadság: A 2.4G és Bluetooth kapcsolattal megszabadulhatsz a zavaró kábelektől, és kényelmesen gépelhetsz akár a kanapéról vagy az ágyból is.
  • Több eszközös csatlakozás: Egyszerre akár 3 eszközt is párosíthatsz a billentyűzettel, és könnyedén válthatsz közöttük a dedikált gombokkal.
  • Hosszú élettartam: A billentyűk akár 10 millió leütést is kibírnak, így hosszú éveken át élvezheted a megbízható működést.
  • Kényelmes gépelés: A membrános billentyűk halk és kényelmes gépelési élményt biztosítanak.
  • Plug and play: A billentyűzet egyszerűen telepíthető, csak csatlakoztasd az USB vevőegységet a számítógépedhez, és máris kezdheted használni.
  • Energiatakarékos: A hosszú élettartamú AAA elemeknek és az automatikus alvó módnak köszönhetően a billentyűzet energiatakarékosan működik.

Ne hagyd, hogy a kábelek korlátozzanak! Az Aigo V200 vezeték nélküli billentyűzettel szabadon és kényelmesen gépelhetsz, bárhol is vagy.

Az Aigo V200 nem csak praktikus, de stílusos is. A letisztult fekete dizájnnal bármelyik munkaállomáshoz vagy otthoni környezetbe illik. A kompakt méretének köszönhetően pedig könnyen elfér a táskádban, így bárhová magaddal viheted.

Ne várj tovább, rendeld meg még ma az Aigo V200 vezeték nélküli billentyűzetet, és élvezd a szabadságot és a kényelmet, amit ez a sokoldalú eszköz nyújt!

Hasonló termékek

Cikkszám: CED-PERRAMK60B

Rampage Billentyűzet - PLOWER K60 Black US (Vezetékes, Mechanikus, Blue switch, angol, fekete, RGB LED)

11.890 Ft 10.790 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 11.890 Ft
33 db raktáron
Cikkszám: CED-BILVERCOMANDOEN

Vertux Billentyűzet - COMANDO (Vezetékes, Mechanikus, Full Anti-Ghosting, EN, RGB LED, alumínium, fekete)

11.990 Ft 11.390 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 11.990 Ft
1 db raktáron
Cikkszám: CED-BILLOGMDESKTOPMK120HU

Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK120 (Vezetékes, USB, fekete)

11.290 Ft
95 db raktáron
Cikkszám: CED-PERSAN63009

Sandberg Billentyűzet - Wireless Numeric Keypad Pro

9.490 Ft
2 db raktáron
Cikkszám: CED-PERRAMKB-R28BLADEPLUS

Rampage Billentyűzet - KB-R28 BLADE PLUS (Vezetékes, Mechanikus, Blue switch, magyar LED, N-key, USB)

15.690 Ft 14.190 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 15.290 Ft
43 db raktáron