Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN USB 2.0 A-C kábel, 1 m (fekete)

Gyakran használja a telefonját töltés közben? A UGREEN US311 kábel tökéletes lesz az Ön számára! A termék USB-C csatlakozója 180°-ban hajlított (U alakú), így nem lóg ki, és nem lesz útban. Szintén figyelemre méltó az akár 3 A sebességű gyorstöltés és az akár 480 Mbps sebességű fájlátvitelre való képesség. A kábel emellett rendkívül robusztus és sérülésálló.

Speciálisan tervezett csatlakozó

Szeret mobiljátékokkal játszani? Gyakran néz filmeket a táblagépén vagy telefonján? Az US311 segítségével kényelmesen használhatja a töltéshez csatlakoztatott eszközeit! A kábel USB-C csatlakozója 180°-ban ívelt, így nem lóg ki és nem lesz útban. Így kényelmesen tarthatja tabletjét vagy okostelefonját. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy az akkumulátor lemerül a játék kritikus pillanatában!

Gyors töltés

Ne várjon túl sokat, amíg telefonja készen áll a használatra. A kábel támogatja a Quick Charge 3.0 / 2.0 gyorstöltést, és akár 3 A-t is biztosít. Ez azt jelenti, hogy pillanatok alatt feltölti táblagépét vagy okostelefonját! Ráadásul a beépített 56KΩ pull-up ellenállás felel a feszültség stabilan tartásáért, megvédve az akkumulátort a károsodástól. Ennek eredményeképpen a töltés nemcsak gyors, hanem biztonságos is!

Széles körű kompatibilitás

Felejtse el a kompatibilitási problémákat. A UGREEN US311 kábel könnyedén feltölti a jól ismert gyártók számos készülékét. Tökéletesen működik például a Samsung Galaxy S10, Xiaomi Mi 8 vagy Sony Xperia XZ Premium okostelefonokkal, valamint a Nintendo Switch konzollal, a MiPad 2 táblagépekkel és a Huawei MateBook X vagy MacBook Pro 13 2017 laptopokkal.

Kiváló minőségű kézműves kivitelezés

Válasszon egy olyan kábelt, amely hosszú ideig ragyogóan fog szolgálni. Az ónozott rézkábel garantálja a zökkenőmentes, stabil jelátvitelt, a legérzékenyebb részek pedig további védelmet kaptak. Az US311 emellett rendkívül ellenálló a hajlítással, húzással és kopással szemben. Továbbá a nejlonfonat megvédi a kábelt a sérülésektől.

Gyors fájlátvitel

A kábellel nem csak gyorsan töltheti telefonját, de a szükséges fájlokat is pillanatok alatt átviheti. Az US311 akár 480 Mbps átviteli sebességet is biztosít. Ez azt jelenti, hogy nem kell sok idő a fényképek, videók vagy dokumentumok másolásához. Nincs többé hosszas várakozás!

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN USB 2.0 A-C kábel, 1 m (fekete)
3.090 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN USB 2.0 A-C kábel, 1 m (fekete)

3.090 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-28247
Gyártó cikkszám: 70313
Vonalkód: 6957303873135
Készletmennyiség: 126 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 62
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.

UGREEN USB 2.0 A-C kábel, 1 m (fekete)
 

Gyártó UGREEN
Modell US311
Szín Fekete
Típus USB-A 2.0 USB-C-re
Töltési áram max. 3 A
Átviteli sebesség Akár 480 Mbps
Ház Alumínium ötvözet
Anyag Nejlon fonás + TPE
Kábel Ónozott réz
Kábel hossza 1 m

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-14484

Baseus Cafule USB-USB-C kábel 2A 2m (piros)

3.228 Ft
2906 db. raktáron