Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F/FTP, 2m (fekete)

Szeretne még gyorsabban és kényelmesebben hozzáférni az internethez? Próbálja ki a UGREEN NW150 hálózati kábelt, amely akár 10 Gbps átviteli sebességet kínál, és kompatibilis a legtöbb RJ45 porttal ellátott eszközzel. A rézkábel és az aranyozott csatlakozók felelősek a megbízható, gyors és stabil kapcsolatért, míg a nejlonfonat garantálja a termék kivételes tartósságát.

Még gyorsabb átvitel

A hálózati kábel Cat 7 kategóriája akár 10 Gbps átviteli sebességet is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy segítségével megszakítás nélkül nézhet filmeket, tölthet le és továbbíthat fájlokat, sőt, gyors játékokat is játszhat. Mindezek miatt a termék nemcsak otthon, hanem például a munkahelyen is ideális. A UGREEN segítségével gyorsan csatlakozhat, bárhol is legyen rá szüksége.

Széles körű kompatibilitás

A másik ok, amiért az NW150 ideális számos alkalmazáshoz, a széles körű kompatibilitás. Ez az univerzális kábel a legtöbb olyan eszközhöz illeszkedik, amely beépített RJ45-ös porttal rendelkezik. Például a legkisebb probléma nélkül csatlakoztathatja modemhez vagy routerhez, laptophoz, asztali számítógéphez, hálózati nyomtatóhoz, PlayStation 4 konzolhoz vagy kapcsolószekrényhez.

Kifinomult kialakítás

Mitől képes a UGREEN NW150 kábel ilyen lenyűgöző teljesítményre? A gondosan átgondolt kialakítás miatt! A rézkábel felelős a gyors és stabil jelátvitelért, a kétrétegű alumínium árnyékolás pedig kiküszöböli az interferenciát, így nem kell aggódnia a csatlakozási problémák miatt. A PVC köpeny és a nejlonfonat megvédi a termék érzékeny belsejét a sérülésektől.

Lenyűgöző tartósság

Ez a kivételes kábel hosszú ideig tökéletesen fogja szolgálni Önt. A kábel és a dugó közötti csatlakozási pontot egy 7 mm-es csatlakozó védi. Az aranyozott csatlakozókat rendkívül alacsony kopásérzékenység jellemzi, a nejlonfonat pedig biztosítja, hogy a termék nemcsak a hajlítással és egyéb sérülésekkel szemben, hanem a változékony időjárási körülményekkel szemben is ellenálló legyen. Ezáltal a kábel kültéri használatra is alkalmas.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F/FTP, 2m (fekete)
2.628 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F/FTP, 2m (fekete)

2.628 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-21208
Gyártó cikkszám: 80423
Vonalkód: 6957303884230
Készletmennyiség: 117 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 53
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F/FTP, 2m (fekete)

Gyártó UGREEN
Modell NW150
Átviteli sebesség Akár 10 Gbps
Sávszélesség 600 MHz
Szabványos 30AWG
Csatlakozók RJ45
Átmérő 5,5 mm
Hosszúság 2 m

Hasonló termékek