Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN LP113 tartó - ezernyi lehetőség

A 4-7,2″-es telefonokhoz és táblagépekhez tervezett UGREEN LP113 univerzális tartó számos különböző helyzetben működik. A dőlésszögének és forgási szögének állítási lehetőségének köszönhetően könnyen az Ön igényeihez igazítható. A praktikus klipsz segítségével biztonságosan rögzítheti az asztallaphoz vagy polchoz, átgondolt kialakításának köszönhetően pedig minden helyzetben kényelmesen használhatja. Szilikon kupakjai hatékonyan megakadályozzák a bútorok és az eszközök sérülését.

Állítsa be a helyzetét

A tartozékot úgy terveztük, hogy szabadon beállíthassa a pozícióját. A 800 mm hosszú hajlítható kar kivételes rugalmassága, ugyanakkor robusztussága jellemzi. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, ami rendkívül robosztussá és kopásállóvá teszi. Nemcsak a pozícióját tudja könnyedén az igényeihez igazítani, hanem hosszú ideig fogja használni!

Bármilyen szögből megtekinthető

A telefon- vagy táblagéptartó 360°-ban forgatható. Így pontosan úgy pozícionálhatja, ahogyan szeretné, és bármilyen szögből nézheti a filmeket. Semmi sem korlátozza Önt - igazítsa a tartozék pozícióját a saját preferenciáihoz, és élvezze a szabadságot! Nézzen, filmeket és tévésorozatokat ágyban fekve, fotelben ülve, vagy akár főzés vagy takarítás közben - a választás az Öné.

Biztonságosan rögzíti bútoraihoz

A szilikonból készült csúszásmentes párnákkal ellátott, erős klipsz lehetővé teszi, hogy a tartót biztonságosan rögzítse egy legfeljebb 8 cm vastag polcra vagy asztalra. Ez a praktikus megoldás hatalmas szabadságot biztosít Önnek. A tartót bárhová felszerelheti, ahová csak szüksége van rá, és élvezheti a megálmodott kényelmet.

Minden részletében kifinomult

A tartozék készítésénél nagy figyelmet fordítottunk a részletekre. A legfeljebb 12 cm széles klipsz nem akadályozza a benne elhelyezett készülékek aljzatát, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztassa a tápkábelt és a fejhallgatót, hogy kényelmesen tölthesse telefonját vagy táblagépét, miközben nézelődik, és élvezze a kiváló hangminőséget. A szilikonsapkák megvédik eszközeit és a bútorokat a sérülésektől, miközben stabil rögzítést és biztonságot nyújtanak.

Használja, ahogyan szeretné

Használja ezt a funkcionális tartót, hogy felszabadítsa a kezét, és kényelmesen nézhessen filmeket, miközben pihen vagy valami mást csinál. Helyezze el a konyhában, amikor főz, és szerezzen kényelmes hozzáférést kipróbált és bevált receptjeihez. Használja a hálószobában is, amikor lefekvés előtt szeretne pihenni. Csak Önön múlik, hogyan használja ezt a sokoldalú kiegészítőt - a lehetőségek végtelenek!

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN LP113 tartó, telefonállvány (fehér)
3.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN LP113 tartó, telefonállvány (fehér)

3.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-19645
Gyártó cikkszám: 30488
Vonalkód: 6957303834884
Készletmennyiség: 745 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 66
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.
Gyártó UGREEN
Név Multifunkciós telefonállvány
Modell LP113
Kar hossza 80 cm
Kompatibilitás 4″ és 7,2″ képátló közötti telefonok
Szín Fehér

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-27141

Baseus Crystal AirPods 3 Átlátszó tok

3.190 Ft
340 db. raktáron
Cikkszám: INP-29242

Joyroom JR-BP560S Passzív Pen (Fehér)

2.890 Ft
412 db. raktáron
Cikkszám: INP-29240

Joyroom JR-BP560S Passzív Pen (Szürke)

2.790 Ft
32 db. raktáron
Cikkszám: INP-23344

UGREEN LP113 telefontartó (fekete)

3.790 Ft
639 db. raktáron