Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN HiTune Max3 Hybrid Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

Sokoldalú fejhallgatót keres, amellyel kényelmesen hallgathat zenét, nézhet filmeket, beszélhet telefonon vagy vehet részt videokonferenciákon? A UGREEN HiTune Max3 kiváló választás lesz! Élvezze a kiváló minőségű térhatású hangzást vagy az ANC zajcsökkentést - most csak Ön és kedvenc dalai számítanak. A fejhallgató akár 60 órás üzemidővel is kitűnik, és 5 mikrofonnal van felszerelve.

ANC zajszűrés

A HiTune Max3 fejhallgató kiváló hangminőséget kölcsönöz, és leválasztja a zajról. Mindez a hibrid ANC zajszűrő technológiának köszönhető, amely akár 35 dB-ig elnyomja a felesleges zajokat. Inkább hallgatna zenét anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatot a környezetével? Kapcsolja be az Transparent módot, és biztos lehet benne, hogy nem marad le egy kolléga fontos üzenetéről vagy egy reptéri bejelentésről sem!

Prémium hangzás

Élvezze a tiszta, részletekkel telített hangzást. A fejhallgató 40 mm-es, selyem membránnal ellátott meghajtókkal rendelkezik, amelyek csökkentik a súlyt, miközben mély, erőteljes basszusokat és éles magas hangokat biztosítanak. A torzítási szintek is csökkentek. A 3D térhatású hang funkciót is bekapcsolhatja, hogy filmnézés vagy zenehallgatás közben még magával ragadóbb élményben legyen része. Megjegyzés: az ANC és a 3D egyidejű használata nem lehetséges.

Akár 5 beépített mikrofon

Gyakran kell telefonon beszélnie? Vagy előfordul, hogy videokonferenciákon vesz részt? A HiTune Max3 fejhallgató biztosan jól fog jönni! 5 mikrofonnal vannak felszerelve, így hatékonyan rögzíti a hangját, kiemelve annak hangzását. A UGREEN segítségével biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnerei tökéletesen hallják Önt!

Az Ön kényelmére tervezték

Hallgasson zenét, ameddig csak akar - a HiTune Max3 segítségével nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt. A fejhallgató rendkívül könnyű és kényelmes. Azt is érzékeli, ha viseli azt - automatikusan leállítja a lejátszást, ha leveszi, és folytatja, ha visszateszi. Nem kell aggódnia, hogy lemarad egy podcast fontos részéről vagy egy dal kedvenc részletéről!

Akár 60 órányi lejátszás

Otthon, a munkahelyen, a vonaton, egy biciklitúrán - mostantól bárhol, bármennyi ideig, megszakítás nélkül hallgathatja a zenét, ahol csak akarja. A HiTune Max3 fejhallgató akár 40 órás lejátszási idővel tűnik ki, ha az ANC zajszűrés be van kapcsolva, vagy akár 60 órával, ha nem használja. További bónusz a gyors töltés - mindössze 10 perc alatt 5 órán keresztül játszhatja le kedvenc lejátszási listáit!

2 csatlakozási lehetőség - széles körű kompatibilitás

Hallgasson zenét úgy, ahogyan szeretne. A fejhallgató 2 csatlakozási módot támogat az Ön által választott eszközökhöz való csatlakoztatáshoz. Ha értékeli a vezeték nélküli megoldások nyújtotta szabadságot, párosítsa a HiTune Max3-at Bluetooth-on keresztül. Alternatívaként 3,5 mm-es kábelen keresztül is csatlakoztathatja. A fejhallgató széles körű kompatibilitással is rendelkezik - tökéletesen működik többek között okostelefonokkal, laptopokkal, táblagépekkel, elektromos gitárokkal, MP4-lejátszókkal, hangszórókkal és hangkeverőkkel.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN HiTune Max3 Hybrid Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)
20.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN HiTune Max3 Hybrid Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

20.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-28233
Gyártó cikkszám: 90422
Vonalkód: 6957303894222
Készletmennyiség: 8 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 412
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
UGREEN HiTune Max3 Hybrid Vezeték nélküli fejhallgató (fekete)
Gyártó UGREEN
Modell HiTune Max3 Hybrid
Szín Fekete
Csatlakozás Vezeték nélküli (Bluetooth), vezetékes (3,5 mm-es kábel)
Átalakító 40 mm
Működési idő ANC zajcsökkentés bekapcsolva: kb. 40 óra
ANC zajcsökkentés kikapcsolva: kb. 60 óra;
Mikrofonok száma 5

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-36352

OneOdio Fusion A70 kék fejhallgató

19.190 Ft
86 db. raktáron
Cikkszám: INP-29310

OneOdio Pro M Fejhallgató (Fekete)

18.290 Ft
54 db. raktáron
Cikkszám: INP-29304

OneOdio Fusion A70 Rózsaszín Fejhallgató

17.890 Ft
140 db. raktáron
Cikkszám: INP-29316

OneOdio Monitor 40 Fejhallgató (fekete)

17.690 Ft
49 db. raktáron