Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

​UGREEN HD119 HDMI kábel, 4K 60Hz, 1m (fekete)

A HDMI kábel megbízható, mégis gyors kapcsolatot biztosít. A kiváló képminőség akár 4K-ig terjed. A 18 GB/s átviteli sebesség és a széles körű kompatibilitás rendkívül kellemes használatot tesz lehetővé. A HDR rendszer felejthetetlen vizuális élményt nyújt. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok pedig jelentősen meghosszabbítják a termék élettartamát.

Kedvenc filmjei 4K-ban

Az akár 4K felbontás szenzációs képminőséget garantál. El fog ámulni a részletgazdagságtól és a színek intenzitásától. Még a legapróbb részletek is jól láthatók. A képek a nagyképernyőn még soha nem voltak ilyen lenyűgözően valósághűek!

Különféle üzemmódok

A termék számos alkalmazással rendelkezik, amelyek biztosan jól jönnek majd munka vagy otthoni pihenés közben. A praktikus üzemmódoknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a két monitoron való működést, kibővítheti a képet, vagy egyszerre több dolgot is megjeleníthet.

Innovatív technológiák

Lássa a lenyűgöző látványt teljes pompájában. Az élénk színek és a részletgazdagság közelebb van, mint gondolná - próbálja ki ezt a praktikus HDMI-kábelt, és nézze meg, milyen jól nézhetnek ki a filmek, sorozatok vagy fotók. A HD119 lehetővé teszi a 3D sztereó hangzás reprodukálását is, ami egyedülálló, egyedi hallgatási élményt nyújt.

Optimális és sokoldalú

A termék széles körű kompatibilitással rendelkezik számos különböző eszközzel. Használhatja például játékkonzol vagy laptop csatlakoztatására a TV-hez vagy a projektorhoz. Függetlenül attól, hogy melyik eszközt használja, élvezheti a nagy képernyőn megjelenített nagyszerű, stabil képet.

Meglepően robusztus

A szigetelő PE anyaggal bevont csatlakozók ellenállnak a korróziónak, és hosszú élettartamukkal is kitűnnek. Amikor egy eszközhöz csatlakoztatja őket, szilárdan a helyükön maradnak, anélkül, hogy meglazulnának vagy kiesnének. A fonott külső a kábelt rendkívül ellenállóvá teszi a hajlítással szemben. A gyártás során felhasznált anyagok lehetővé teszik, hogy hosszú ideig élvezhesse a funkcionalitását.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN HD119 HDMI kábel, 4K 60Hz, 1m (fekete)
2.748 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN HD119 HDMI kábel, 4K 60Hz, 1m (fekete)

2.748 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-21640
Gyártó cikkszám: 30999
Vonalkód: 6957303839995
Készletmennyiség: 279 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 55
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.

UGREEN HD119 HDMI kábel, 4K 60Hz, 1m (fekete)

Gyártó Ugreen
Termék neve HDMI 2.0 kábel
Modell HD119
Verzió HDMI 2.0
Felbontás 4K/60Hz
Teljes áteresztőképesség 18GB/s
Kábelmag Ónozott réz
Anyag PVC
HDMI tanúsítás Igen
Hosszúság 1 m

Hasonló termékek