Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Orico USB-RJ45 hálózati adapter

Az Orico UTK-U2-BK-BP kompakt hálózati adapter széleskörű kompatibilitásával és a Plug&Play rendszer által garantált könnyű használhatóságával tűnik ki. Akár 100 MB/s csatlakozási sebességet biztosít, így kényelmesen használhatja az internetet. Praktikus LED jelzőfény ad információt a készülék állapotáról.

Széleskörű kompatibilitás

Az Orico hálózati adapter Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis. Nem csak laptopokhoz és számítógépekhez, hanem TV boxokhoz is egyszerűen csatlakoztatható. A plug&play technológiának köszönhetően a készülék konfigurálása rendkívül egyszerű - nem kell további illesztőprogramokat telepítenie.

Gyors és stabil kapcsolat

Az Orico hálózati adapter egy 7,5 cm hosszú kábellel van felszerelve, amelynek egyik végén USB 2.0, a másikon RJ45 csatlakozó található. A termék nagy stabilitást és hálózati sebességet biztosít akár 100 Mbps-ig. Így szörfölhet az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene a bosszantó késések miatt.

Elegáns és kompakt

Az adaptert integrált kialakítás, könnyű súly és kompakt méret jellemzi. Így mindig kéznél lehet, és bármikor élvezheti a gyors internet-hozzáférést. Kellemes tapintású textúrával és speciális beépített kábelnyílással is rendelkezik. Extra kényelemként LED-jelzőket talál, amelyek információt adnak az adapter állapotáról.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
ORICO USB-RJ45 hálózati adapter (fekete)
3.690 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

ORICO USB-RJ45 hálózati adapter (fekete)

3.690 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-19797
Gyártó cikkszám: UTK-U2-BK-BP
Vonalkód: 6936761804813
Készletmennyiség: 5 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 74
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

Dobd fel a netsebességed az Orico USB 2.0 Fast Ethernet Adapterrel!

Gyakran szakadozik a neted? Unod a lassú wifi sebességet? Akkor az Orico USB 2.0 Fast Ethernet Adapter a tökéletes megoldás számodra! Ez a kompakt adapter pillanatok alatt gigabites sebességre turbózza fel a netkapcsolatodat, így élvezheted a zavartalan böngészést, streamelést és online játékot.

Könnyen csatlakoztatható: Az adapter USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, így bármilyen számítógéphez csatlakoztathatod. A csomagban található rövid kábelnek köszönhetően az adaptert kényelmesen elhelyezheted a számítógéped mellett.

Kompakt és hordozható: Az adapter kis mérete és súlya miatt könnyedén magaddal viheted bárhova is mész. Így akár utazáskor is élvezheted a stabil és gyors internetkapcsolatot.

Széles körű kompatibilitás: Az adapter kompatibilis a Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel, így bármilyen számítógéppel használhatod.

Ne maradj le a gyors internetről! Rendeld meg most az Orico USB 2.0 Fast Ethernet Adaptert, és élvezd a zavartalan online élményt!

Terméktulajdonságok táblázata:

Tulajdonság Érték
Márka Orico
Név USB 2.0 Fast Ethernet Adapter
Modell UTK-U2-BK-BP
Anyag ABS
Szín Fekete
Kimenet RJ45
Bemenet USB 2.0 type A
Kábelhossz 7.5cm
Hálózat Akár 100MB/s
Méretek 71.6x27x16mm

Hasonló termékek