Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Orico 7 az 1-ben USB 3.0 hub

Szerezzen be akár 7 további USB 3.0 portot, és könnyítse meg életét. Az Orico praktikus hubja akár 5 Gbps adatátviteli sebességet tesz lehetővé, és sokféle eszközzel kompatibilis. A termék megbízható működését 2 magos VIA chip és 12V-os áramforrás biztosítja. A levehető USB-kábel nagyobb szabadságot biztosít a termék használatában, a beépített LED-jelzők pedig állapotinformációkat adnak.

Széleskörű kompatibilitás – sok lehetőség

Nem rendelkezik elegendő USB-porttal számítógépén vagy laptopján? A funkcionális Orico hub a tökéletes megoldás az Ön számára! A terméket széleskörű kompatibilitás jellemzi - sikeresen csatlakoztathat hozzá billentyűzetet, telefont, egeret, hordozható lemezt, kamerát, webkamerát vagy akár nyomtatót is. Növelje lehetőségeit és élvezze a kényelmes, hatékony munkát!

Gyorsan küldje el az összes szükséges fájlt

Bosszantó túl sokáig várni a fájlok másolásával? Az Orico Hub hasonló problémák távoli emlékké válnak! Az eszköz mind a 7 USB 3.0 portja lehetővé teszi fényképek, filmek vagy dokumentumok átvitelét akár 5 Gbps sebességgel. Ez akár 10-szer gyorsabb, mint az előző generációs USB 2.0 interfész! Mostantól akár 80-130 MB/s adatolvasási és akár 100 MB/s írási sebességet is élvezhet.

Fejlett VIA chip

Mitől nyűgözi le a hub megbízható teljesítményével? A csúcskategóriás 2 magos VIA chip! Ennek köszönhető, hogy minden USB 3.0 port akár 5 Gbps átviteli sebességet is képes biztosítani. Az Orico NYÁK-chipekkel kapcsolatos sokéves tapasztalata egy olyan hub létrehozását eredményezte, amely a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Hálózati adapter a megbízható teljesítményért

A beépített áramforrással nem rendelkező hubok használata akár a merevlemez károsodását is okozhatja. Az ilyen kockázatok hatékony megelőzése érdekében az Orico terméket 12 V-os tápegységgel látták el. Ennek köszönhetően a csatlakoztatott eszközök mindig biztonságosan és stabilan működhetnek – még teljes terhelés mellett is.

Levehető kábel – a használat szabadsága

Élvezze a használat szabadságát és kényelmét. A hub 1 méteres leválasztható USB kábellel van felszerelve, amellyel kényelmesen csatlakoztathatja számítógépéhez. Könnyen használható, tárolható és szállítható, ugyanakkor rendkívül strapabíró – számos alkalmazásban beválik, és biztosan nem hagy cserben.

Praktikus LED kijelzők

Mindegyik USB-portnak van egy független LED-jelzője, amely tájékoztatást ad az állapotáról. A lágy kék fény nem vakítja a szemét, és nem zavarja a munkát vagy a pihenést. Ha be van kapcsolva, azt jelzi, hogy egy adott eszköz megfelelően csatlakoztatva van, és megfelelően működik.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Orico hub adapter 7xUSB 3.0
13.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Orico hub adapter 7xUSB 3.0

13.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-21090
Gyártó cikkszám: H7928-U3-V1-EU-BK-BP
Vonalkód: 6954301193951
Készletmennyiség: 23 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 264
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

Szeretnéd bővíteni a laptopod USB csatlakozásait?

Ismerd meg az Orico H7928-U3-V1-EU-BK-BP USB hubot!
 

7 USB 3.0 porttal ez a hub ideális megoldás azok számára, akiknek több perifériát kell csatlakoztatniuk a laptopjukhoz. Akár külső merevlemezt, nyomtatót, telefont, fényképezőgépet vagy vezérlőt is csatlakoztathatsz egyetlen hubhoz. A beépített 12V 2A tápegység elegendő áramellátást biztosít a csatlakoztatott eszközök számára, még a nagy teljesítményű eszközök számára is. A 1 méter hosszú USB 3.0 kábel rugalmas elhelyezést tesz lehetővé, a kompakt kialakítás pedig könnyűvé teszi a hub hordozását. A hub illesztőprogram telepítése nélkül is működik, így azonnal használatba veheted. Kompatibilis a Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS és Linux rendszerekkel.
 

Ne hagyd, hogy a korlátozott számú USB port akadályozza a munkádat vagy a szórakozásodat! Az Orico H7928-U3-V1-EU-BK-BP USB hubbal bővítheted a csatlakozási lehetőségeidet, és kényelmesen használhatod az összes perifériádat.
 

A termék tulajdonságairól:
 

Tulajdonság Érték
Márka Orico
Modell H7928-U3-V1-EU-BK-BP
USB portok száma 7
Csatlakozófelület USB 3.0
Tápegység 12V 2A adapter
Adatkabel 1m USB 3.0
Méretek 174x72x26.5mm
Illesztőprogram Nem szükséges
Támogatott rendszerek Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux

Hasonló termékek