Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali számítógépek

A Gamer számítógépek és Office számítógépek kategóriájú eszközök azért kínálnak kiemelkedő értéket, mert optimalizáltak a specifikus felhasználási területek számára. A Gamer számítógépek rendelkeznek a legújabb, magas teljesítményű hardverrel és grafikus kártyákkal, amelyek garantálják a szórakoztató és kifogástalan játékélményt. Ezek a számítógépek a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak a legigényesebb játékok esetén.

A Office számítógépek viszont a produktivitásra és munkavégzésre fókuszálnak. Ezek a gépek optimalizált szoftverekkel és erőteljes processzorokkal rendelkeznek, amelyek gyors és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. A megbízható teljesítmény, a nagy tárhely és a stabil rendszerarchitektúra biztosítják a zavartalan irodai munkafolyamatokat. Emellett a kategóriájuknak megfelelően tervezett és ergonomikusan kialakított eszközök, amelyek megfelelnek a munkakörnyezet igényeinek, hozzájárulva a hatékony és kényelmes munkavégzéshez.

ADATTÖRLŐ KÓD TÁJÉKOZTATÁS

Fizetésnél kérd az ingyenes adattörlő kódot adataid biztonsága érdekében!

A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: HTTPS://NMHH.HU/VEGLEGESTORLES