Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

TSW Haylou X1 Neo fejhallgató

Sokoldalú fejhallgatót keres, amely kiváló hangminőséget biztosít, és jól teljesít a játék során? Válaszd a Haylou X1 Neo-t! A dinamikus 13 mm-es meghajtók fantasztikus hangzást tesznek lehetővé, a speciális játékmód pedig rendkívül alacsony, mindössze 0,06 másodperces késleltetést garantál. A fejhallgatót a hosszú működési idő és a stílusos, mégis ergonomikus kialakítás is jellemzi.

Csúcskategóriás hangzás

Tapasztalja meg, milyen jól hangzanak az Ön által kedvelt dalok. A fejhallgató dinamikus 13 mm-es meghajtókkal van felszerelve, amelyek fantasztikus hangminőséget, gazdag részletgazdagságot és tökéletes harmóniát biztosítanak. Továbbfejlesztett, mély basszust és tiszta, fülbemászó magas- és középtartományt kínálnak. Így újra felfedezheti a zene varázsát!

Bluetooth 5.3

Mondjon búcsút, hogy jelezze a minőségi problémákat. A fejhallgató fejlett Bluetooth 5.3 technológiát használ, amely hihetetlenül gyors és stabil kapcsolatot, alacsonyabb késleltetést, alacsonyabb energiafogyasztást és magas zavarvédelmet biztosít. Sőt, az X1 Neo támogatja a Mono és a Stereo módot is. Így szabadon használhatja mindkét fejhallgatót egyszerre, vagy csak az egyiket!

Hosszú üzemidő

Hallgass zenét, ameddig csak akarsz. A hosszú élettartamú akkumulátoroknak köszönhetően a fejhallgató akár 5 órát is képes működni egyetlen töltéssel. Sőt, a mellékelt tokkal ez az idő körülbelül 20 órára meghosszabbítható. Ez körülbelül 3600 rövid videó megtekintéséhez, körülbelül 300 dal meghallgatásához vagy körülbelül 10 film megtekintéséhez elegendő! A fejhallgató kényelmes töltését a mellékelt USB-C kábel teszi lehetővé.

Minden részletében kifinomult

A fejhallgató nagyon jól néz ki és rendkívül kényelmes. Fantasztikusan illeszkednek a fülbe, és mindegyik csak körülbelül 3,87 grammot nyom. Így élvezheti álmai kényelmét – még hosszan tartó használat során is. Az X1 Neo IPX4 vízállósággal is rendelkezik – az izzadság és az eső nem jelent veszélyt rájuk. Sőt, a fülhallgató tokot stílusos matt textúrája és áttetsző borítása jellemzi.

Valami különleges a játékosoknak

A gyártó különlegességgel is készült a játékrajongóknak. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva bármely fejhallgató érintőpaneljét, hogy speciális játékmódra váltson, amely rendkívül alacsony, körülbelül 0,06 másodperces késleltetést biztosít. Ennek köszönhetően az X1 Neo még a legdinamikusabb játékmenethez is tökéletes. Ne hagyd, hogy ellenfeled meglepjen, és szerezz újabb nagyszerű győzelmet!

Kényelmes érintésvezérlés

Élvezze fejhallgatója kényelmes kezelését – a Haylou-val minden, amire szüksége van, kéznél van! Az X1 Neo kényelmesen használható érintőpanelekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik többek között a lejátszás gyors szüneteltetését vagy folytatását, telefonhívás fogadását vagy hívás elutasítását, hívás letételét, dalváltást és a játékmód bekapcsolását. Nincs többé többé okostelefonja keresése minden alkalommal!

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)
6.890 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)

6.890 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-27353
Gyártó cikkszám: X1 Neo Black
Vonalkód: 6971664933819
Készletmennyiség: 258 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 138
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

Haylou X1 Neo Fülhallgató: Merülj el a zene élményében!

Szeretnéd a kedvenc zenéidet kristálytiszta hangminőségben hallgatni, akár órán át is? A Haylou X1 Neo vezeték nélküli fülhallgató tökéletes választás számodra! Kompakt kialakítása, kényelmes viselete és lenyűgöző hangzása révén ideális társad lesz a mindennapokban.

A Haylou X1 Neo fülhallgató legfőbb előnyei:

  • Kiváló hangminőség: A 13 mm-es dinamikus meghajtók mély basszusokat, tiszta magas hangokat és kiegyensúlyozott középtartományt biztosítanak.
  • Hosszú üzemidő: Egyetlen töltéssel akár 5 órán át élvezheted a zenét, a töltőtokkal pedig ez az idő akár 20 órára is meghosszabbítható.
  • Kényelmes viselet: A fülhallgatók súlya mindössze 3,87 gramm, így tökéletesen illeszkednek a füledbe, és még hosszabb használat során sem okoznak kellemetlenséget.
  • Stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat: A legújabb Bluetooth technológia révén a fülhallgatók gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak okostelefonoddal vagy táblagépeddel.
  • Vízálló kivitel: Az IPX4 vízállósági besorolásnak köszönhetően a fülhallgatók ellenállnak a fröccsenésnek és a verejtéknek.
  • Többfunkciós vezérlés: A beépített érintésérzékeny panelek segítségével könnyedén vezérelheted a zenelejátszást, fogadhatod a hívásokat és aktiválhatod a hangsegédet.

A Haylou X1 Neo fülhallgató ideális választás zenehallgatók, sportolók és bárki számára, aki értékeli a kiváló hangminőséget és a kényelmes viseletet.

Táblázat a termék tulajdonságairól:

Tulajdonság Érték
Márka Haylou
Név Haylou X1 Neo
Modell X1 Neo
Szín Fekete
Bluetooth 5.3
Hatótávolság Akár 10 méter
Bluetooth profilok SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Meghajtó 13 mm
Fülhallgató töltési ideje Kb. 1,5 óra
Működési idő Kb. 5 óra (kb. 20 óra a tokkal)
Akkumulátor típusa Lítium-polimer
Fülhallgató akkumulátor kapacitása 30 mAh
Tok akkumulátor kapacitása 310 mAh
Egy fülhallgató súlya 3,87 g

A termék a dobozban a következőket tartalmazza:

  • Fülhallgató
  • Töltőtok
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Használati útmutató

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-31988

Mcdodo HP-8030 Fehér TWS Fülhallgató

6.990 Ft
40 db. raktáron
Cikkszám: INP-36090

REMAX PD-BT101 TWS Fülhallgató ANC-vel

6.790 Ft
23 db. raktáron
Cikkszám: INP-32904

Joyroom JR-TL1 Pro Fekete Fülhallgató

6.790 Ft
53 db. raktáron
Cikkszám: INP-32266

Edifier P265 fülhallgató (fekete)

6.590 Ft
Utolsó 2 db. raktáron
Cikkszám: INP-35780

Havit TW969 TWS fülhallgató (fekete)

6.590 Ft
48 db. raktáron
Cikkszám: INP-28911

Vention NBFW0 Fehér TWS Fülhallgató

6.490 Ft
13 db. raktáron
Cikkszám: INP-29720

Foneng BL128 TWS Fülhallgató (fekete)

6.490 Ft
Utolsó 3 db. raktáron
Cikkszám: INP-35428

QCY T27 Fehér True Wireless Fülhallgató

6.490 Ft
189 db. raktáron