Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)

Tapasztalja meg, milyen jól hangzanak kedvenc dallamai. A Haylou Lady Bag fejhallgató kiváló hangminőséget biztosít, míg az ANC aktív zajszűrő technológia lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a zenéd hangjaira összpontosíts. A beépített mikrofonoknak köszönhetően ingyenes telefonálást is lehetővé tesznek. A Bluetooth 5.2 technológia a stabil és megbízható kapcsolatért felel, működési idejük pedig akár 20 óra is lehet (töltőtokkal). A fejhallgatók ergonomikus kialakítása álomszerű kényelmet garantál, működésüket pedig beépített érintőpanelek könnyítik meg. A kis kézitáskára emlékeztető tok stílusos és egyedi kialakítása sok felhasználónak örömet okoz.

Álomhangminőség

Most a saját szobádban úgy érezheted magad, mint egy zenei fesztiválon. A kiváló minőségű dinamikus meghajtók speciális hangolással és vokáloptimalizálással segítik a Haylou Lady Bag látványos hangminőséget elérni. Ezenkívül a fejlett ANC technológia tökéletesen elnyomja a külső hangokat akár 35 dB-ig, így teljesen elmerülhet a zene világában.

Telefonáljon szabadon

Beszéljen telefonon, bárhol is van. A fejhallgató precíziós mikrofonnal rendelkezik, amely megbízhatóan rögzíti a hangját, miközben kiszűri a legtöbb felesleges háttérzajt, így biztos lehet benne, hogy a hívó fél mindent hall, amit mondania kell.

Akár 20 óra üzemidő

Hallgassa kedvenc dalait korlátok nélkül. A fejhallgató akár 5 órán keresztül is képes folyamatosan zenét lejátszani egyetlen töltéssel. Ezt az időt akár 20 órára is meghosszabbíthatja a mellékelt töltőtokkal. Ez elég hosszú ahhoz, hogy 3500 rövid videót nézzen meg a Tik Tokon, vagy 300 dalt hallgatjon meg.

Megbízható jelátvitel

Felejtsd el az interferenciát, késést vagy egyéb csatlakozási problémákat! A Haylou fejhallgató a legkorszerűbb Bluetooth 5.2 kapcsolatot használ, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít a kiválasztott eszközzel. Működésük rendkívül egyszerű, és nem okoz problémát – csak vegye ki őket a tokból, és a fejhallgató automatikusan csatlakozik az utoljára párosított eszközhöz.

Gyors hozzáférés a legfontosabb funkciókhoz

Kényelmesen vezérelheti fejhallgatóját anélkül, hogy ki kellene húznia okostelefonját! A Haylou Lady Bag intuitív érintőpanellel rendelkezik a könnyű kezelés érdekében. Ez lehetővé teszi a hívások gyors fogadását/bontását, a zenelejátszó vezérlését vagy az elérhető módok közötti váltást. Ezenkívül a vezérlés a kézibeszélő összecsípésével történik, hogy elkerülje a véletlen érintést. Ezenkívül a fejhallgató intelligensen érzékeli, ha a fülében van - csak vegye le, és a zene automatikusan leáll. Az irányítás könnyebb, mint gondolnád!

Az Ön kényelmét szolgálja

A Haylou Lady Bag segítségével akár több órán keresztül is hallgathat zenét anélkül, hogy aggódnia kell a fáradtságtól vagy a kényelmetlenségtől. A könnyű és kompakt kialakítás miatt a fejhallgató szinte észrevehetetlen használat közben. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fül formájához, így nem esik ki. Ráadásul IP54-es besorolásúak, így szabadon használhatod őket a mindennapi tevékenységek során – nem riad meg az izzadságtól vagy az esőtől.

Egyedi dizájn

A fülhallgató tokot eredeti és stílusos kialakítása jellemzi, amely egy kis kézitáskára emlékeztet. Ennek eredményeként nagyszerű kiegészítője lesz a mindennapi stílusnak, és lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből.

Beleértve

  • fejhallgató
  • töltőtok
  • töltőkábel
  • cserélhető sapkák (XS / S / M / L)
  • használati utasítás
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
12.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)

12.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-28131
Gyártó cikkszám: Lady Bag Blue
Vonalkód: 6971664933680
Készletmennyiség: 55 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 252
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.
Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
Gyártó Haylou
Név Lady Bag
Szín Kék
Bluetooth verzió 5.2
Támogatott protokollok A2DO / AVRCP / HFP / HSP
Audio kodekek SBC / AAC
Hatótávolság 10 m-ig
Töltési idő 1,5 óra
Üzemelési idő Körülbelül 5-20
óra (tokkal együtt)
Elemtípus Lítium-polimer
A kézibeszélő akkumulátorának kapacitása 34 mAh
A tok akkumulátor kapacitása 300 mAh
Vízállóság IP54
Súly 4,85 g (egy kézibeszélő)

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-32269

Edifier W288BT Fülhallgató (piros)

12.190 Ft
4 db. raktáron
Cikkszám: INP-24053

QCY T18 TWS fülhallgató (fehér)

13.490 Ft
184 db. raktáron
Cikkszám: INP-20131

Edifier X3 TWS fülhallgató (fekete)

11.390 Ft
1775 db. raktáron
Cikkszám: INP-20133

Edifier X3 TWS fülhallgató (fehér)

11.390 Ft
71 db. raktáron