Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Edifier HECATE GX05 TWS fülhallgató (szürke)

Az Edifier HECATE GX05 fülhallgató a funkcionalitás és a futurisztikus dizájn tökéletes kombinációja a felejthetetlen zenei élményért! 10 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, amelyek tiszta, természetes és részletgazdag hangzást biztosítanak. Beépített mikrofonokkal rendelkeznek, amelyek az ENC technológiával kombinálva még zajos környezetben is lehetővé teszik a beszélgetést. Maximális üzemidejük egyetlen töltéssel eléri a 4,5 órát, és 2 különböző csatlakozási mód, a Bluetooth 5,3 és 2,4 GHz-es kapcsolat teszi lehetővé a különböző eszközök szabad használatát.

Hangminőség a legmagasabb szinten

Játssza le kedvenc dalait, és merüljön el a zenei világban! A HECATE GX05 10 mm-es dinamikus meghajtókkal van felszerelve, és LHDAC kodeket használ a kiváló hangminőség érdekében. A kiváló hangminőségért Hi-Res Audio tanúsítványt is kapott. Mostantól úgy hangzik a zenéje, mintha élőben hallgatná, és minden hang tiszta és éles lesz.

Maradjon kapcsolatban másokkal

A fülhallgató, fülhallgatónként 2 beépített mikrofonnal rendelkezik, így szinte minden helyzetben megbízhatóan rögzítheti a hangját. ENC zajszűrő technológiát is alkalmaznak a háttérzaj hatékony kiküszöbölésére, így zajos helyeken is szabadon beszélhet telefonon, tudva, hogy a hangja tökéletesen hallható lesz a hívó fél számára. Többé nem kell aggódnia a közlekedési zaj, a háttérzaj vagy mások beszélgetései miatt!

Hallgasson zenét hosszabb ideig

Mostantól szabadon játszhat, vagy hallgathatja kedvenc podcastjait és zenéit munkába vagy főiskolára menet anélkül, hogy aggódnia kellene a fülhallgató gyors lemerülése miatt. A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a fülhallgató akár 4 órát is biztosít 2,4 GHz-es kapcsolat használata esetén, vagy akár 4,5 órát Bluetooth használatával. Szeretné meghosszabbítani működési idejüket? Töltőtokkal is járnak, amellyel akár 16 órán át zenélhet. Támogatják a QC2.0 gyorstöltést is, így nem tart sokáig feltölteni őket.

Színes RGB háttérvilágítás

A kiváló hangminőség kéz a kézben jár a feltűnő dizájnnal. A HECATE GX05 fülhallgató színes RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely kiemeli a modern megjelenést. Lehetővé teszi továbbá, hogy több különböző mód közül válasszon, így azok megjelenését egyszerűen saját igényeihez igazíthatja. Most kiemelheti stílusát és kifejezheti személyiségét, miközben kedvenc zenéit hallgatja!

A vezeték nélküli csatlakozás 2 módja

Az Edifier HECATE GX05 teljes szabadságot biztosít a kedvenc eszközéhez való csatlakozás módjának megválasztásában. Használhatja a Bluetooth 5.3-at, amely akár 10 méteres távolságban is gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Vagy talán jobban szereti a nagyobb stabilitást és a késleltetést? Mi sem egyszerűbb – válasszon egy 2,4 GHz-es kapcsolatot, amely ultraalacsony, 15 ms-os késleltetést garantál! Ez a tökéletes megoldás azoknak a játékrajongóknak, akiknek maximális precizitásra van szükségük játék közben. A mellékelt USB-adapterrel egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez, konzoljához vagy VR-szemüvegéhez. Sőt, a fülhallgatót egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatja a nagyobb kényelem érdekében.

A dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációja

Az ergonómikus kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a füle formájához, anélkül, hogy kellemetlen nyomást és kényelmetlenséget okozna a hagyományos fülhallgatókhoz képest. Így tökéletesek hosszú órákon át tartó játékmenetekhez! Minimalista formájuk, futurisztikus vonalaik és fémes felületük egyedi karaktert kölcsönöz nekik, amely minden bizonnyal sok sci-fi filmkedvelőt elragad majd.

A készlet tartalma:

  • fülhallgató
  • töltőtok
  • cserélhető gumifejek x3 (S/M/L)
  • USB-C töltőkábel
  • USB adapter
  • USB-C adapter
  • matricák
  • használati utasítás
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Edifier HECATE GX05 TWS fülhallgató (szürke)
42.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Edifier HECATE GX05 TWS fülhallgató (szürke)

42.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-32922
Gyártó cikkszám: GX05 Grey
Vonalkód: 6923520246823
Készletmennyiség: 230 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 844
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.
Edifier HECATE GX05 TWS fülhallgató (szürke)
Gyártó Edifier
Modell HECATE GX05
Szín Szürke
Bluetooth csatlakozás, 2,4 GHz
Bluetooth verzió 5.3
Hatótávolság 10 m-ig
Bluetooth protokollok HFP, A2DP, AVRCP
Átalakítók 10 mm
Impedancia 32Ω
SPL 95 dB
Frekvencia átvitel 20Hz-40kHz
Audiokodekek SBC, LHDC 5.0
Működési idő 2,4 GHz: körülbelül 4 óra
Bluetooth: kb 4,5 óra
Töltőtokkal: akár 16 óra
Bemenet 5V/200 mA (fülhallgató)
5V/1A (töltőtok)
töltő interfész USB-C
Vízálló IP54
Egy fülhallgató súlya 4,9 g
Háttérvilágítás Igen, RGB

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-30274

1MORE Quad Driver vezetékes fülhallgató

43.790 Ft
29 db. raktáron
Cikkszám: INP-37331

Edifier ComfoRun fülhallgató (fekete)

39.790 Ft
Utolsó 1 db. raktáron
Cikkszám: INP-27422

Tribit MoveBuds H1 BTH95 TWS Fülhallgató

28.290 Ft
157 db. raktáron
Cikkszám: INP-25274

Edifier W220T TWS fülhallgató (fekete)

27.290 Ft
485 db. raktáron