Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

​Baseus Superior sorozatú USB-C-USB-C kábel, 100 W, 2 m (fekete)

A Baseus USB-C – USB-C kábel segítségével gyorsan feltöltheti eszközeit akár 100 W teljesítménnyel. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 Mbps-ig. Tartós és ellenáll a sérüléseknek – hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A készletben találsz egy praktikus pántot is, ami megkönnyíti a kábel tárolását és megakadályozza, hogy összegabalyodjon. A termék a legtöbb USB-C porttal ellátott eszközzel kompatibilis.

Pillanatok alatt feltölti a berendezést

A termék akár 100 W teljesítményt, 5 A áramerősséget és olyan gyorstöltési protokollokat támogat, mint az FCP és a QC3.0. Ez azt jelenti, hogy azonnal feltöltheti laptopját vagy okostelefonját, így időt takaríthat meg! Többé nem kell a végtelenségig várnia, hogy telefonja újra használatra kész legyen – a Baseus segítségével ez csak néhány pillanatot vesz igénybe. A kábelt a Nintendo Switch konzol töltésére is használhatod – ez mindössze 2,5 órát vesz igénybe!

Fájljait pillanatok alatt átmásolja

Ez a praktikus kábel nem csak a gyors töltést teszi lehetővé, hanem a fájlok gyors átvitelét is. Az akár 480 Mbps átviteli sebesség minden bizonnyal megfelel az elvárásoknak. Egy 1 GB-os film mindössze 24 másodperc alatt másolható le! A kábellel egyszerre töltheted fel a telefonodat és továbbíthatod az adatokat.

Az okostelefon biztonsága érdekében

A Baseus segítségével nem kell aggódnia a hardver miatt. A beépített intelligens E-Marker chip USB-IF tanúsítvánnyal hatékonyan megvédi a sérülésektől. A kábel automatikusan beállítja az áramot és a feszültséget töltés közben, hogy megőrizze eszközeinek biztonságát.

Masszív, strapabíró konstrukció

A kábel 8 szál vastagított, ónozott rézből áll. Tartós TPE-ből készült tok védi. Ezáltal a kábel ellenáll a hajlításnak, törésnek vagy szakadásnak. A rendkívül sérülékeny hely - a kábel és a csatlakozó közötti csatlakozás - további védelmet kapott. Ráadásul az ABS héj rendkívül kopásálló.

FIGYELEM
A kábel nem kompatibilis az IPhone 15 sorozatú telefonokkal

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Superior sorozatú USB-C-USB-C kábel, 100 W, 2 m (fekete)
3.290 Ft
12 hónap jótállással

Baseus Superior sorozatú USB-C-USB-C kábel, 100 W, 2 m (fekete)

3.290 Ft
12 hónap jótállással
Cikkszám: INP-21038
Gyártó cikkszám: CATYS-C01
Vonalkód: 6953156208445
Termék után járó hűségpontok: 0
Baseus Superior sorozatú USB-C-USB-C kábel, 100 W, 2 m (fekete)
Márka Baseus
Név Superior sorozatú gyorstöltő adatkábel
Modell CATYS-C01
típus USB-C-ről USB-C-re
Anyag ABS + TPE
Szín Fekete
Erő 100W max
Átviteli sebesség Akár 480 Mbps
Hossz 2 m

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-14484

Baseus Cafule USB-USB-C kábel 2A 2m (piros)

3.228 Ft
2906 db. raktáron