Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus Orange Dot multifunkcionális távirányító prezentációkhoz zöld lézermutatóval (szürke)

Előadásokat tart, konferenciákon vesz részt vagy prezentációkat készít? Ha igen, akkor biztosan tudja, hogy a megfelelő távirányító lézermutatóval sokkal könnyebbé teheti a dolgokat. A Baseus többfunkciós eszköze a legtöbb laptoppal kompatibilis a kettős USB/USB-C interfésznek köszönhetően. Akkumulátort sem kell vásárolnia hozzá - egy nagy teljesítményű újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amelyet mindössze 45 perc alatt tölthet fel! Az akár 200 méteres hatótávolságú lézermutató segít a prezentációk elkészítésében. A távirányító lehetővé teszi a csúszdák távvezérlését is akár 100 m távolságból.

Mutasd meg a közönségednek, hogy mi a legfontosabb

Szeretnéd felhívni a közönség figyelmét valami fontos dologra? Vagy talán törődik azzal, hogy megmutassa közönségének a dián egy adott pontot? Nincs mit! A Baseus távirányító lézermutatóval van felszerelve, melynek hatótávolsága akár 200 méter. Most könnyedén rámutathat előadásának legfontosabb elemeire a konferencia többi résztvevőjének, és elmagyarázhatja az összes kérdést.

A távirányítóval kényelmesen válthat csúszdákat

Az, hogy fontos dolgokra mutass rá a hallgatóidnak, még nem minden! Az Orange Dot távirányítóval többek között lehetőség van a diák távoli cseréjére, a lejátszás hangerejének beállítására, a hiperhivatkozások megnyitására és a nyitott ablakok közötti váltásra is. A távirányító hatótávolsága akár 100 méter, ami azt jelenti, hogy a készülék 200 m2-es helyiségig tökéletes lesz. A megbízható, stabil jelért egy 2.4G RF chip felel.

Kettős interfész – széles körű kompatibilitás

Mondjon búcsút a kompatibilitási problémáknak és a további adapterek szükségességének. A Baseus távirányító kettős interfészes vevővel van felszerelve, így USB és USB-C portokhoz is illeszkedik. Fantasztikusan működik a legtöbb olyan népszerű márka laptopjával, mint például az Apple, a Huawei, a Lenovo és a Dell. Nem számít, milyen felszerelést használ – ez az univerzális távirányító szinte minden helyzetben működik!

Hihetetlenül egyszerű telepítés a plug&play rendszernek köszönhetően

A bonyolult konfiguráció és a további illesztőprogramok telepítésének szükségessége a múlté! A plug&play rendszernek köszönhetően a távirányító használata mesésen egyszerű - csak csatlakoztassa a vevőegységet egy USB vagy USB-C porthoz! A készülék kompatibilis az Apple márkájú hardverekkel, valamint Windows, Android és Linux rendszerekkel. Tökéletesen működik például olyan szoftverekkel, mint a Microsoft Word, Excel vagy PowerPoint, WPS, Keynote és Prezi. Már nem kell minden alkalommal letöltenie a megfelelő beépülő modulokat!

Beépített újratölthető akkumulátor – hosszú üzemidő

Többé nem kell időnként cserélnie a távirányító elemét. A Baseus márkájú készülék strapabíró 250 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 90 napos munkaidőt biztosít. Mindössze 45 percet vesz igénybe a teljes feltöltése! Felejtsd el az új akkumulátorok vásárlásának szükségességét – a Baseus-szal nagyobb kényelmet és pénzt takarít meg!

Az Ön kényelmét szolgálja

Olyan távirányítót keres, amely nem csak funkcionális, hanem praktikus és kényelmesen használható is? Most találtad meg! A narancssárga pont gombok könnyen elérhető helyeken helyezkednek el, és zökkenőmentes, megbízható működést biztosítanak. Egy kis lézerfény jelzi a készülék állapotát. Sőt, a mágneses kialakítás lehetővé teszi, hogy a vevőegységet biztonságosan tárolja a távirányítóban – így elkerülheti, hogy elveszítse!

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Orange Dot Multifunkcionális távirányító prezentációhoz (szürke)
11.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Orange Dot Multifunkcionális távirányító prezentációhoz (szürke)

11.590 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-27631
Gyártó cikkszám: WKCD010013
Vonalkód: 6953156209701
Készletmennyiség: 190 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 232
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 12.

A csomag tartalma: 
 

  • Távirányító lézermutatóval
  • Töltő kábel
     
Gyártó Baseus
Név Orange Dot vezeték nélküli előadó
Modell WKCD010013
Anyag ABS + PC
Vezetéknélküli kapcsolat RF 2,4 GHz
A lézermutató hatótávolsága 200 m-ig
Távirányító hatótávolsága 100 m-ig
Akkumulátor-kapacitás 250 mAh
Üzemelési idő Akár 90 napig
Töltési idő Körülbelül 45 perc
Lézeres szín Zöld
Távirányító színe szürke

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-27603

Darkflash DL240 Fehér VGA Tartó

8.390 Ft
25 db. raktáron
Cikkszám: INP-31976

Baseus Cluster Fekete HDMI Kapcsoló

6.090 Ft
136 db. raktáron
Cikkszám: INP-23730

UGREEN PCIe 3.0 x4 M.2 M-Key + M.2 B-Key adapter

5.190 Ft
Utolsó 1 db. raktáron
Cikkszám: INP-18367

Orico USB 2.0 Külső Hangkártya (10 cm)

4.990 Ft
293 db. raktáron