Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 1 m (fekete)

A Baseus USB-USB-C kábel azonnali töltést garantál a legtöbb olyan eszköz számára, amely akár 66 watt teljesítményt is támogat. Minőségi anyagok felhasználásával átgondolt kidolgozás, kivételes tartósság jellemzi. Míg a speciális csepegtető üzemmód felelős a teljes biztonságért a használat során. Ezenkívül a kábel hihetetlenül gyors adatátvitelt tesz lehetővé, akár 480 MB/s sebességgel.

Gyorstöltő rendszer

Az innovatív töltési technológia azt jelenti, hogy a kábel segítségével rendkívül gyorsan feltölti telefonja akkumulátorát. Körülbelül 30 perc elteltével az akkumulátor 50% fölé töltődik. A termék ideális számos modell, köztük a Xiaomi, a HONOR és a Samsung tápellátására. Nem számít, milyen okostelefont használ, ez a praktikus kiegészítő nem hagy cserben.

Első a biztonság

A kábelcsatlakozók hőmérséklete állandó, így nem kell attól tartanod, hogy túlmelegednek és károsíthatják a telefon akkumulátorát, ha bekapcsolt állapotban használod. A használat biztonságát növeli egy speciális csepegtető üzemmód is, amely a töltés befejezése után automatikusan bekapcsol, és elkerüli az esetleges veszélyeket akkor is, ha éjszaka és alvás közben használja a terméket, nem tud figyelni a megfelelő működésére.

Azonnali átvitel

A Baseus Cafule sorozatú kábelt nem csak a gyors töltés jellemzi. Rendkívül gyors adatátvitel is jellemzi. Ennek köszönhetően akár 480 MB/s sebességgel is lehet fájlokat másolni az eszközök között. Nem kell a végtelenségig várnia, hogy minden dokumentumát, fényképét vagy videóját átmásolja okostelefonjáról számítógépére vagy laptopjára, mert ezzel a funkcionális tartozékkal ez csak egy pillanatot vesz igénybe!

Tökéletes befejezés

A szilárd felépítés és a rézmag felelős a hihetetlenül hatékony vezetőért, amely lehetővé teszi az eszközök hatékony töltését. Ezt a folyamatot egy stabil csatlakozó is megkönnyíti, amely megfelelően illeszkedik a telefonporthoz, és biztonságosan a helyén marad anélkül, hogy meglazulna vagy kiesne. Ezenkívül egy gumiból készült kiegészítő védelem védi a telefon bemenetét a karcolásoktól.

Vidd magaddal bárhová

A termék meglep nagy tartósságával. Az UV-bevonatú cinkötvözet ellenáll az oxidációnak és a fakulásnak. A fonott nejlon kábelhüvely pedig megóvja a finom belsejét és meghosszabbítja élettartamát. A fonott nylon köpeny védi a kábel érzékeny belsejét és meghosszabbítja élettartamát.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 1 m (fekete)
3.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 1 m (fekete)

3.290 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-21538
Gyártó cikkszám: CAKF000101
Vonalkód: 6953156209756
Készletmennyiség: 27 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 66
Várható házhoz kézbesítés: 2024. július 11.
Baseus Cafule USB-USB-C kábel, 66 W, 1 m (fekete)
Gyártó Baseus
Modell CAKF000101
Anyag Cink ötvözet + fonott nylon
Szín Fekete
Átviteli sebesség 480 MB/s
Hossz 1 m
Bemeneti port USB
Kimeneti port USB-C

Hasonló termékek

Cikkszám: INP-14484

Baseus Cafule USB-USB-C kábel 2A 2m (piros)

3.228 Ft
2906 db. raktáron
Cikkszám: INP-28560

LDNIO LS604 30W, 4m USB-C Cable

3.390 Ft
276 db. raktáron