Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN US300 2 x USB-C Kábel, 2m (fehér)

Az Ugreen USB-C kábelt mobileszközökön történő töltéshez és adatátvitelhez tervezték. A 480 Mbps átviteli sebesség az akár 100 W-ot és 5 A-t fogyasztó modelleknek felel meg. Az alkalmazott technológia beépített biztonsági chippel garantálja a biztonságos működést.

Lenyűgöző töltési sebesség

A kábel támogatja a gyorstöltési technológiát, így körülbelül 2 óra alatt teljesen feltöltheti többek között MacBookját vagy iPadjét. Fölösleges várakozás nélkül okostelefonja egy idő után újra használatra kész lesz. Pillanatok alatt feltölti berendezését, és mindenekelőtt biztonságosan, sok időt takarítva meg.

Expressz adatátvitel

Az Ugreen US300 rendkívül gyors adatátvitelt is lehetővé tesz. A modern USB 2.0 rendszer használata egy pillanat alatt leegyszerűsítette a nagy mennyiségű adat átvitelét. 1 GB átvitele mindössze 30 másodpercet vesz igénybe, mivel az átviteli sebesség akár 40 MB/s. Könnyedén vigye át dokumentumait, zenéit és az összes többi fájlt szédületes tempóban, anélkül, hogy aggódnia kellene a jelvesztés miatt.

Megbízható védelem

A termék beépített, innovatív E-Marker chippel rendelkezik, amely érzékeli, hogy milyen eszköz csatlakozik hozzá. Intelligens áramelosztást biztosít, amely a készülék feszültségéhez igazodik, ha a telefon vagy tablet nem rendelkezik gyorstöltő rendszerrel. Az intelligens eszközérzékelés tovább védi Önt a kábel használatakor, függetlenül attól, hogy milyen típusú eszközzel rendelkezik.

Kivételes funkcionalitás

A belső szerkezet horganyzott rézből készült, míg az egészet tartós és rugalmas TPE anyag borítja. Ezáltal a kábel ellenáll a hajlításnak, törésnek vagy szakadásnak. Ezenkívül a kábel csatlakozója, amely a leginkább érzékeny a sérülésekre, további védelmet kapott. Ez nemcsak meghosszabbítja az élettartamot, hanem növeli a biztonságot is a használat során.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN US300 2 x USB-C Kábel, 2m (fehér)
2.090 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

UGREEN US300 2 x USB-C Kábel, 2m (fehér)

2.090 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-28305
Gyártó cikkszám: 60552
Vonalkód: 6957303865529
Készletmennyiség: 184 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 42
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 27.
UGREEN US300 2 x USB-C Kábel, 2m (fehér)
Gyártó UGREEN
Termék név USB-C 2.0 dugasz-dugasz kábel
Modell 300 USD
Anyag TPE
USB bemenet 2.0
Jelenlegi 5A (max.)
Kábelmag Ónozott réz
Hossz 2 m
Szín fehér

Hasonló termékek