Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UGREEN US287  USB és USB-C kábel, 3 m (fekete)

Élvezze készülékei gyors töltését és az akár 480 Mbps sebességű fájlátvitelt. A UGREEN US287 USB-USB-C kábel akár 3A töltési sebességgel tölt, és támogatja az olyan protokollokat, mint a QC3.0, és biztonságos használatot biztosít. Ugyanakkor az eszközök széles skálájával kompatibilis és rendkívül tartós.

Gyors töltés

Mindössze néhány pillanat alatt feltöltheti a választott USB-C-vel felszerelt készülékét. A kábel támogatja a QC3.0 és QC2.0 gyorstöltést, és akár 3 A töltési sebességgel is képes tölteni. Ez azt jelenti, hogy okostelefonja vagy laptopja pillanatok alatt újra működőképes lesz!

Fájlok átvitele pillanatok alatt

A kábel lehetővé teszi, hogy egyszerre töltse készülékeit és akár 480 Mbps sebességgel továbbítsa a fájlokat. Így időt takaríthat meg! Töltse fel telefonját, és másolja át az összes szükséges dokumentumot, fényképet vagy videót néhány pillanat alatt.

Biztonság

Többé nem kell aggódnia a töltendő készülékek biztonsága miatt. A kábel fejlett 56 KΩ ellenállással van felszerelve, amely stabil áramot biztosít, és megvédi a csatlakoztatott eszközt a károsodástól.

Széles körű kompatibilitás

A kábel kompatibilis a legtöbb USB-C porttal rendelkező eszközzel. Használhatja például Samsung, Xiaomi, Huawei vagy LG okostelefonok töltésére. Emellett alkalmas a GoPro Hero 6 kamerához és a Nintendo Switch konzolhoz is. Sikeresen csatlakoztathatja a Xiaomi és Huawei laptopokhoz, valamint a MacBookokhoz is.

Továbbfejlesztett kialakítás

A kábel rendkívül robusztus és ellenáll a hajlításnak, húzásnak, összegabalyodásnak, kopásnak és sérülésnek. Kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, és a legérzékenyebb alkatrészeit is plusz védelemmel látták el. Az ónozott rézkábel stabil átvitelt és töltésbiztonságot biztosít. A korrózióval szemben is ellenálló.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UGREEN US287  USB és USB-C kábel, 3 m (fekete)
1.690 Ft
12 hónap jótállással

UGREEN US287 USB és USB-C kábel, 3 m (fekete)

1.690 Ft
12 hónap jótállással
Cikkszám: INP-22628
Gyártó cikkszám: 60826
Vonalkód: 6957303868261
Termék után járó hűségpontok: 0
UGREEN US287  USB és USB-C kábel, 3 m (fekete)
Gyártó UGREEN
Modell US287
Típus USB USB-C
Hosszúság 3 m
Anyag PVC
Áramerősség Legfeljebb 3 A
Feszültség Legfeljebb 5 V
Átviteli sebesség Akár 480 Mbps
Kábel Ónozott réz
Szín Fekete

Hasonló termékek