Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Professzionális Bluetooth fülhallgató

A kiváló minőségű QCY T5 fülhallgató a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően stabil kapcsolatot biztosít mobileszközével. Játék módban a késleltetés 65 ms-ra csökkent, a tartós akkumulátor pedig akár öt órányi folyamatos működést tesz lehetővé töltés nélkül. Ergonómikus kialakításuk és kifejezetten játékosok számára kialakított üzemmódjuk határozottan megkülönbözteti őket a többi ilyen típusú Bluetooth fejhallgatótól.

6Kuba/QCY/T5/1

Bluetooth 5.0 kapcsolat

A legújabb Bluetooth 5.0 technológia azt jelenti, hogy a T5 fülhallgató sokkal kevesebb energiát fogyaszt, miközben stabil kapcsolatot kínál. A játékmód még gyorsabb teljesítményt biztosít, és a fülhallgatók érintőkapcsolóival korlátlanul irányíthatod őket.

6Kuba/QCY/T5/2

Minimális késések

A játékmód minimális késleltetése 65 ms, ami háromszor kevesebb, mint az előző generációs fülhallgatóké. Ha bekapcsolja ezt a módot, azonnali választ fog kapni az iOS és az Android rendszertől.

6Kuba/QCY/T5/3

Használd tetszés szerint

Mindkét fülhallgató képes egymástól függetlenül is működni, így könnyen eldöntheti, hogy mindkettőt vagy csak az egyiket szeretné használni.

6Kuba/QCY/T5/4

Könnyű párosítás

Egyszerűen húzza ki a fülhallgatót a tokból, hogy csatlakozzon mobileszközéhez. A tokba helyezve automatikusan lekapcsolódnak a készülékről. Csak az első alkalommal kell manuálisan párosítania a fülhallgatót az okostelefonjával a telefonon.

6Kuba/QCY/T5/5

Kiváló hangok

A fülhallgató kiváló minőségű hangzást és kiváló hangzást biztosít. A 6 mm-es meghajtók, a HD sztereó és a külső zajszigetelés lehetővé teszik, hogy rendkívüli hangokat élvezhessen. A DSP technológia lehetővé teszi, hogy csúcsminőségű telefonhívásokat kezdeményezzen.

6Kuba/QCY/T5/6

Tartós

A fülhallgató 5 órányi megszakítás nélküli hallgatást tesz lehetővé, további 20 óra pedig zárva van a tok akkumulátorában, ugyanis 380 mAh kapacitású. Élvezze kedvenc zenéit bárhol, anélkül, hogy aggódnia kellene a töltés miatt.

6Kuba/QCY/T5/8

Gondosan átgondolt tervezés

A fülhallgató mindössze 4,3 grammot nyom, így teljesen elfelejtheted, hogy a füledben van. Átgondolt kialakításuk és ergonomikus formájuk teljes kényelmet biztosít a használat során.

6Kuba/QCY/május/9

Érintésvezérlés

A beépített érintőpanelnek köszönhetően a fülhallgató mérete és súlya jelentősen lecsökkent, érintéssel pedig kényelmesen vezérelhető.

6Kuba/QCY/május/október

Irányítsd a hangoddal

A fülhallgató kompatibilis a hangasszisztensekkel, így hanggal vezérelheti őket. Csak ki kell mondania a megfelelő parancsot, és pontosan úgy működnek, ahogyan szüksége van rájuk.

6Kuba/QCY/május/november

IPX4 védelem

A kiváló nanoanyagoknak köszönhetően a fülhallgató IPX4 védelemmel rendelkezik. Mostantól nem kell aggódnia az eső miatt, majd kedvenc tevékenységei közben.

6Kuba/QCY/május/december

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
QCY T5 Fehér Vezeték Nélküli Fülhallgató
6.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

QCY T5 Fehér Vezeték Nélküli Fülhallgató

6.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-18324
Gyártó cikkszám: T5-White
Vonalkód: 6957141406274
Készletmennyiség: 221 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 140
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 21.

Merülj el a zene varázslatos világában a Klipsch T5 True Wireless fülhallgatóval!

Fedezd fel a vezeték nélküli zenehallgatás új dimenzióját a Klipsch T5 True Wireless fülhallgatóval! Ez a prémium termék lenyűgöző hangzást, kényelmes illeszkedést és hosszan tartó akkumulátor-üzemidőt kínál, tökéletes választássá téve minden zenerajongó számára.

A Klipsch T5 True Wireless fülhallgató legfőbb előnyei:

  • Lenyűgöző hangzás: A Klipsch legendás hangminősége garantált, éles magas hangokkal, telt mély hangokkal és kiegyensúlyozott hangképpel.
  • Kényelmes illeszkedés: A párnázott fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, így akár órákon át is kényelmesen hordhatod őket.
  • Hosszantartó akkumulátor-üzemidő: A fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 4-5 órát is kibírnak, a töltőtokkal pedig akár 25 órára is kiterjesztheted a lejátszási időt.
  • Vízálló kivitel: Az IPX4 vízállósági besorolásnak köszönhetően a fülhallgatók bármilyen időjárási körülmény között használhatók.
  • Érintésvezérlés: A beépített érintésvezérlőkkel könnyedén kezelheted a zenelejátszást, a hívásokat és a hangerőt.

Ne habozz, rendeld meg még ma a Klipsch T5 True Wireless fülhallgatót, és tapasztald meg a zenehallgatás új dimenzióját!

Tulajdonságok:

Tulajdonság Érték
Bluetooth verzió V5.0
Bluetooth profil HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Töltési idő kb. 2 óra
Készenléti idő kb. 70 óra
Működési idő kb. 4-5 óra
Teljes működési idő akár 25 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása 40 mAh
Tok akkumulátor kapacitása 380 mAh
Vezérlés Érintőpanel
Frekvencia 20 – 20000 Hz
Fülhallgató súlya 4,3 g
Vízállóság IPX4
Hatótávolság 10 m

Hasonló termékek