Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Átgondolt megoldások

A fejhallgató ergonómikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülébe, így kényelmes használatot tesz lehetővé, még akkor is, ha hosszú ideig használja. A készlet három különböző méretű fülillesztőt tartalmaz, így szinte minden fülre illeszthető. A T1C változatnál a tervezők a nyitott tokot választották, aminek köszönhetően egy kézzel könnyedén kihúzható és elrejthető a fülhallgató.

Dedikált alkalmazás

A T1C automatikusan csatlakozik az utoljára párosított eszközhöz. Csak futtassa a Bluetooth-t okostelefonján, vegye ki a fejhallgatót a tokból, és kész. A fejhallgató rendelkezik egy dedikált alkalmazással a telefonokhoz, ahol vezérelheti a hangszínszabályzót, szerkesztheti az érintőpanel funkcióit és még sok mást.

Kiváló hangminőség

A professzionális SBC+AAC kodek használatának köszönhetően a fejhallgató nagyon jól reprodukálja a hangzást, miközben hi-fi mélyhangokat, valamint kiváló közép- és magashangokat biztosít. Univerzális jellegének köszönhetően a fejhallgató gyakorlatilag minden felhasználó elvárásainak megfelel.

Két lejátszási mód

Igényeitől függően a kézibeszélő sztereó vagy monó módban is használható. A monó mód lehetővé teszi, hogy minden kézibeszélőt más-más készülékhez csatlakoztasson, így például az egyik fejhallgatóval beszélgethet, a másikban pedig zenét hallgathat. Az ENC technológia alkalmazása biztosítja a tisztaságot.

Töltő tok

A fejhallgatóval ellátott akkumulátorok akár 4 órás zenelejátszást tesznek lehetővé. Töltésük a tokba helyezve történik, míg a mágneses csatlakozórendszer megakadályozza a kiesést. A 380 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi a fejhallgató 4-szeri feltöltését anélkül, hogy a tokot konnektorhoz kellene csatlakoztatnia, további több órás működést biztosítva. Kis méretének köszönhetően a tok gyakorlatilag bárhová magával viheti, táskájába vagy zsebébe teheti.

Játékra tökéletes

A Bluetooth 5.0 gyors adatátvitelt és stabil jelet biztosít, így a késések minimálisak és észrevehetetlenek. Ez különösen hasznos a mobil FPS játékokban, ahol a hang nagyon fontos szerepet játszik, és gyakran meghatározza sok játékos életét és halálát.

Intelligens vezérlés

A fejhallgató érintőpanelekkel van felszerelve, amelyek kényelmes vezérlést tesznek lehetővé. Lehetővé teszik a zene váltását, szüneteltetését, újraindítását, valamint hanghívások fogadását és elutasítását. Az MFB gomb háromszoros megnyomása aktiválja az olyan intelligens asszisztenseket, mint a Xiao Ai, a Siri vagy az Alexa, akik zenét váltanak, felhívják barátait vagy megnézik az időjárást, ha szeretné.

IPX4 osztály

A T1C IPX4 védelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi a használatát nehéz időjárási körülmények között. Ha a fejhallgató piszkos, akkor a sérüléstől való félelem nélkül folyó víz alatt leöblítheti. Ez nagyon hasznos, ha intenzív edzés után fel kell frissíteni a készüléket a nagyobb kényelem érdekében.

És amikor elmentek

A fejhallgató elvesztésének és az óránkénti keresések elkerülése érdekében a T1C-k az alkalmazásnak köszönhetően képesek nyomon követni azt a helyet, ahol utoljára használták őket. Emellett lehetőség van egy távoli hangjel futtatására is bennük, hogy segítsünk megtalálni a helyet.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
QCY T1C True Wireless Bluetooth Fülhallgató (Fekete)
6.490 Ft
12 hónap jótállással

QCY T1C True Wireless Bluetooth Fülhallgató (Fekete)

6.490 Ft
12 hónap jótállással
Cikkszám: INP-18715
Gyártó cikkszám: T1C-Black
Vonalkód: 6957141405772
Termék után járó hűségpontok: 0

Fedezd fel a vezeték nélküli zenehallgatás új szintjét a QCY T1C fülhallgatóval!

Kiváló hangminőség: A 6 mm-es hangszórókkal és a 20-20 kHz-es frekvenciatartománnyal a T1C fülhallgató kristálytiszta, dinamikus hangzást biztosít, amely minden zenei stílushoz tökéletes.

Hosszú üzemidő: Akár 20 órányi zenehallgatást élvezhetsz a T1C fülhallgatóval a töltőtokkal együtt. A fülhallgatók önmagukban 4 órányi üzemidőt biztosítanak, így egész nap élvezheted a kedvenc zenéidet.

Vízálló kivitel: Az IPX4 vízállósági besorolásnak köszönhetően a T1C fülhallgató ideális edzéshez, futáshoz vagy túrázáshoz is. Nem kell aggódnod a vízcseppek vagy az izzadság miatt!

Kényelmes viselés: A T1C fülhallgató ergonomikus kialakítása kényelmes illeszkedést biztosít, így hosszabb ideig is viselheted anélkül, hogy fájna a füled.

Stílusos dizájn: A T1C fülhallgató elegáns és modern dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti a stílusodat.

Táblázat a termék tulajdonságairól:

Tulajdonság Érték
Gyártó QCY
Modell T1C
Bluetooth verzió 5.0
Töltési idő Kb. 2 óra
Üzemidő a tokkal együtt Kb. 20 óra
Tok akkumulátor kapacitása 380 mAh
Hangszóró mérete 6 mm
Frekvencia 20 – 20 kHz
Vízállóság IPX4
Hatótávolság 10 m
Anyag ABS
Szín Fekete

Ne habozz, rendeld meg még ma a QCY T1C fülhallgatót, és élvezd a vezeték nélküli zenehallgatás élményét a legmagasabb szinten!

Hasonló termékek