Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Spirit Of Gamer AIRCOOLER 120mm ARGB
14.500 Ft
Menny.:db

Spirit Of Gamer AIRCOOLER 120mm ARGB

14.500 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 3700104436121
Gyártó:

Gyártói Információ

  • MINDEN EGYBEN! az aircooler 120mm egy all-in-one csendes ventilátor, amelyet bármilyen csúcskategóriás amd vagy intel processzor hatékony hűtésére terveztek. ez a készlet egy felszerelt radiátorból és egy címezhető 120 mm-es rgb pwm ventilátorból áll.

  • OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: a processzor az egyik olyan alkatrész, amely a legtöbb hőt bocsátja ki a házba. az aircooler 120 mm-es készlet telepítése lehetővé teszi a cpu hatékony hűtését, ezáltal megőrizve a számítógépet, annak alkatrészeit és növelve annak teljesítményét. az aircooler kompatibilis a következő alaplapokkal: intel, aljzatok: lga115x / lga775 és amd, aljzatok: fm2 / fm1 / am4 / am3+ / am3 / am2 / 940 / 939 / 754

  • HOGYAN MŰKÖDIK? ez egyszerű! a hűtőborda a mellékelt amd vagy intel tartók egyikével helyezhető el a processzoron. a processzorral közvetlenül érintkező 4 réz hőcső felgyorsítja a hővezető képességet. a radiátor és a megcímezhető pwm 120 mm-es rgb ventilátor aktívan részt vesz a hőelvezetésben.

  • AIRFORCE 120 MM PWM a radiátor hűtését a pwm ventilátor (4 tű) optimalizálja. mit jelent a pmw? a pules width modulation rövidítése. a hagyományos ventilátorokkal (3 tűs) ellentétben, amelyek forgása állandó, a pwm technológia gyorsabb vagy lassabb forgást tesz lehetővé a rendszer igényeitől függően. összefoglalva, ha a rendszert hűteni kell, akkor a ventilátor teljes sebességgel fog működni, és fordítva, lassabban, ha a számítógép aktivitása alacsony.

  • MEGCÍMEZHETŐ RGB: az aircooler nemcsak nagy teljesítményű hűtést kínál, hanem testreszabható háttérvilágítási megoldást is kínál az airforce 120 mm-es ventilátorhoz. valójában a mellékelt 3 tűs / 5 v-os címezhető rgb csatlakozó kompatibilis az alaplapokkal: asus aura sync, gigabyte rgb fusion, msi mysticlight sync és asrock polychrome sync, használja az alaplap szoftverét, hogy átvegye az irányítást a beállítás színei felett.