Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

A Kolink Inspire K2 PLUS ARGB ideális választás kezdő és átlagos felhasználók számára, akik egy megfizethető, de jól felszerelt számítógépházra vágynak, amely ARGB LED-ekkel és Tempered glass oldalsó panellel rendelkezik. A ház támogatja a Micro-ATX alaplapokat, így alkalmas a legtöbb típusú konfigurációhoz. A beépíthető VGA hossza 320 mm, így a legtöbb modern grafikus kártya kényelmesen elfér benne.

 

Összességében a Kolink Inspire K2 PLUS ARGB egy kiváló választás kezdő és átlagos felhasználók számára, akik egy megfizethető, de jól felszerelt számítógépházra vágynak, amely ARGB LED-ekkel és Tempered glass oldalsó panellel rendelkezik.

Kolink Inspire K2 PLUS ARGB táp nélküli ablakos Micro-ATX ház fekete
14.983 Ft
Menny.:db

Kolink Inspire K2 PLUS ARGB táp nélküli ablakos Micro-ATX ház fekete

14.983 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1381352
Gyártó cikkszám: INSPIRE K2 PLUS ARGB
Elérhetőség: ✅ Raktáron

A Kolink Inspire K2 PLUS ARGB egy táp nélküli, ablakos számítógépház, amely ideális választás kezdő és átlagos felhasználók számára. A ház támogatja a Micro-ATX alaplapokat, valamint 2 db HDD és 2 db SSD meghajtó beépítésére alkalmas. A beépíthető VGA hossza 320 mm, így a legtöbb modern grafikus kártya kényelmesen elfér benne. Az előlapon található 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0 és 1 db audio jack csatlakozó biztosítja a kompatibilitást a legújabb perifériákkal.

  • Támogatja a Micro-ATX alaplapokat
  • 2 db HDD és 2 db SSD meghajtó beépítésére alkalmas
  • Beépíthető VGA hossza 320 mm
  • 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0 és 1 x audio jack csatlakozó
  • Tempered glass oldalsó panel
  • ARGB LED-es előlap
Gyártó:

Hasonló termékek