Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használt laptopok

Miért érdemes használt laptopot venni?

A laptopok árai az elmúlt években jelentősen emelkedtek. Egy új, prémium kategóriás laptop ára akár több százezer forintot is elérhet. Ez sok ember számára megfizethetetlen, ezért érdemes megfontolni a használt laptopok vásárlását.

A használt laptopok számos előnnyel rendelkeznek az újakhoz képest. Először is, jóval olcsóbbak. Egy használt, jó állapotú laptop akár feleannyiba is kerülhet, mint egy új. Ez jelentős megtakarítást jelenthet, különösen akkor, ha korlátozott a költségvetésed.

Másodszor, a használt laptopok már bejáratódtak. Ez azt jelenti, hogy a gyártói hibák már kijöttek a rendszerből, és a laptop megbízhatóan működik. Ez különösen fontos, ha egy olyan laptopot keresel, amelyet napi rendszerességgel fogsz használni.

Negyedszer, a használt laptopok gyakran megbízhatóbbak, mint az újak. Ez azért van, mert a gyártók tisztában vannak azzal, hogy a használt laptopok már bejáratódtak, és megbízhatóan működnek.

ADATTÖRLŐ KÓD TÁJÉKOZTATÁS

Fizetésnél kérd az ingyenes adattörlő kódot adataid biztonsága érdekében!

A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: HTTPS://NMHH.HU/VEGLEGESTORLES