Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HP EliteBook 820

Ár:
84.900 Ft
Raktárkészlet 1: Nincs Készleten!
Cikkszám: 017000 607975
Gyártó:
A HP EliteBook 820 G1 iparágvezető könnyű és vékony noteszgép az irodában és az irodán kívül is rendkívül mobil. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.
Kapható választék:
Meghajtó cseréje:

Leírás

Kifinomult és tartós.

Itt az ideje, hogy áttérjen a jelentősen vékonyabb, könnyebb kialakítású, és selymes borítású HP EliteBook 820 készülékekre.

Munkája során a legújabb generációs Intel® architektúrát használhatja, és az Intel Smart Response gyorsítótárazási technológiának(1) köszönhetően élvezheti a rendkívül magas teljesítményt. A tárolási lehetőségeket egy további mini kártya formátumú SSD meghajtóval bővítheti.

A külön megvásárolható, könnyen hozzáférhető oldalsó csatlakozóval és a több kijelző támogatása érdekében kettős DisplayPort csatlakozókkal ellátott UltraSlim dokkolóegység(2) segítségével vállalati szintű, az asztali számítógépekkel megegyező élményben lehet része. (3)

Minden a kapcsolatokról szól.

A vezeték nélküli kapcsolatok teljes körű irányítása a HP Connection Manager segítségével (4) egyetlen felhasználói felületen érhető el, és támogatja a legtöbb hálózatot, beleértve az opcionális, új 4G WWAN hálózatot. (5)

A HP vezeték nélküli hozzáférési pont funkció használatával egyszerűen megoszthatja internetkapcsolatát akár öt eszközzel is, így segítheti munkatársait, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz a termelékenység növelése érdekében. (6)

Emelje új szintre termelékenységét a vékony és könnyű HP EliteBook 820 G1 noteszgépen elérhető innovatív szoftverek, például a HP ePrint(7) és a HP PageLift(8) segítségével.

Most könnyedén áthidalhatja a távolságokat az optimális kommunikációhoz kifejlesztett HP EliteBook 800 sorozattal, amely a Microsoft Lync technológiára épül, (9) kimagasló audio-/videofunkciókkal és opcionális full-HD kijelzővel.

Stabil biztonság.

A HP Sure Start segítségével folyamatossá teheti a termelékenységet, és csökkentheti a BIOS-támadás vagy sérülés miatt szükséges informatikai ügyfélszolgálati hívások számát. A kizárólag a HP vállalattól elérhető HP Sure Start segítségével csökkenthető a felhasználói és az informatikai leállások időtartama. (10)

A bizalmas adatokat biztos helyen tárolhatja. A HP Trust Circles használata esetén csak a kijelölt partnerek férnek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz, ami biztosítja az adatok védelmét. (11)

Folyamatos működés.

A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a BIOS ellen irányuló vírustámadások és más biztonsági fenyegetések ellen, továbbá a használatával megelőzhető az adatvesztés és csökkenthető az állásidő. (12)

A HP könnyen kezelhető Client Security portfóliója segítségével védelmet biztosíthat adatai, eszközei és fiókjai számára. (13) A portfólió a következőket kínálja: HP Drive Encryption, (14) Just In Time hitelesítési funkcióval ellátott HP Device Access Manager és HP Secure Erase. (15)

Élvezheti a stabil és megbízható képek, a felügyelt életciklus-átmenetek és a megbízható, Global Series nyújtotta támogatás előnyeit. (16)

Útra kész.

Nem kell többé tartania a véletlen ütődésektől és a készülékre fröccsent folyadéktól. A HP EliteBook készülékek komoly teszteken esnek át, így Önnek nem kell aggódnia a teljesítményük miatt. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy biztosan jól teljesítsenek a megterhelő munkakörnyezetekben.

Az utazási körülményekhez ideális, könnyű és vékony HP EliteBook 820 noteszgépek új, selymes borítást kaptak, és megfelelnek a MIL-STD 810G teszt követelményeinek. (17)

1, Egy kompatibilis Intel® Core processzort igényel, engedélyezett chipkészletet, az Intel® Smart Response technológia szoftverét és non-SED merevlemezt + választható mSATA SSD flash-gyorsítótármodult. Az Intel® Smart Response technológia csak bizonyos 2013-as HP rendszereken érhető el. A rendszer-konfigurációtól függően az eredmények eltérőek lehetnek.
2, Külön megvásárolható.
3, Az, hogy a beépített, processzoralapú grafikus vezérlő alapszolgáltatásként támogatja-e a külső kijelzőket, az adott számítógépes platformtól/mérettől függ; a támogatott kijelzők tényleges száma változhat. A további kijelzők támogatásához egy választható, különálló grafikai megoldásra van szükség. További kábeleket igényel.
4, A HP Connection Manager csak Windows 7 rendszeren érhető el.
5, A WWAN egy külön megvásárolható vagy kiegészítőként elérhető opcionális funkció. A WWAN kapcsolathoz vezeték nélküli adatszolgáltatási szerződés, valamint hálózati támogatás szükséges, és nem minden területen érhető el. A lefedettséggel és elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatóknál. A kapcsolat sebessége a földrajzi elhelyezkedés, a környezet, a hálózati viszonyok és más tényezők függvényében változhat.
6, A vezeték nélküli hozzáférési pont alkalmazáshoz aktív internetkapcsolat és külön megvásárolható adatforgalmi előfizetés szükséges. A HP vezeték nélküli hozzáférési pont aktív állapotában a készüléken lévő alkalmazások továbbra is működnek, és ugyanazon adatforgalmi előfizetést használják, mint a vezeték nélküli hozzáférési pont. A vezeték nélküli hozzáférési pont adathasználata további adatforgalmi díjakkal járhat. Az adatforgalmi előfizetés részleteiről érdeklődjön a szolgáltatójánál. Használatához Windows 8 rendszer szükséges.
7, Használatához HP ePrint-fiók regisztrálása szükséges, valamint internetkapcsolat a HP webkompatibilis nyomtatóhoz (a jogosult nyomtatók, támogatott adathordozók és képtípusok listájának, valamit a HP ePrint további részleteinek megtekintéséhez látogasson el a www. hpconnected. com webhelyre). A mobileszköznek rendelkeznie kell internetkapcsolattal és e-mail szolgáltatással. Vezeték nélküli hozzáférési pontra lehet szükség. Külön adatkapcsolati vagy használati díjak merülhetnek fel. A tényleges nyomtatási időtartam és a kapcsolati sebesség eltérő lehet. Egyes HP LaserJet nyomtatók esetében szükség lehet a firmware frissítésére.
8, Windows 8 rendszert igényel.
9, A Microsoft Lync szoftver külön vásárolható meg. Használatához opcionális webkamera és internet-hozzáférés szükséges, amely külön vásárolható meg.
10, A HP Sure Start csak az EliteBook 800 és a ZBook munkaállomás-sorozatok termékeihez érhető el.
11, Ha tartalmazza, a HP Trust Circles Standard változata 5 bizalmi kör használatát teszi lehetővé, bizalmi körönként legfeljebb 5 partnerrel. Korlátlan számú bizalmi kör és tagpartner kezeléséhez az opcionális Trust Circles Professional szükséges. A Trust Circles Reader lehetővé teszi, hogy egy meghívott partner részt vegyen egy bizalmi körben. Használatához Windows rendszer szükséges.
12, Az automatikus helyreállításhoz HP BIOS rendszerrel rendelkező HP Tools partíció szükséges.
13, A HP Client Security szoftverhez Windows rendszer szükséges.
14, Windows rendszert igényel. A Drive Encryption alkalmazásba való bejelentkezés előtt a rendszer biztosítja az adatok védelmét. A számítógép kikapcsolása vagy hibernálása kilépteti a Drive Encryption alkalmazásból, így megakadályozza az adatokhoz való hozzáférést.
15, A National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt módszerek esetén.
16, Az Elite Support jelenleg csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el.
17, MIL-STD tesztelésre vár és nem igazolja a rendszer honvédelmi vagy katonai célokra való alkalmasságát. Az eredmények nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre ezen tesztelési feltételek mellett.

    
Az egyes szolgáltatások elérhetősége eltérhet a Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszer különböző kiadásaiban. Előfordulhat, hogy a Windows 8 és Windows 8.1 teljes funkcionalitásának kihasználása érdekében frissítenie kell hardvereit és/vagy új eszközöket kell vásárolnia.Így is ismerheti: EliteBook 820 G 1 H 5 G 10 EA, EliteBook820G1H5G10EA, EliteBook 820 G1 H5G10 EA

Paraméterek

Kijelző 13,3"
Kijelző típusa HD
Processzor gyártó Intel
Processzor típus Intel i7 negyedik generáció
Processzor magok száma 2 mag 4 szálon
Processzor órajel 2,1 up to 3,3GHz.
Memória mérete (RAM) 8GB
Memória Típusa DDR 3
Webkamera Van
Merevlemez SSD 120GB
Grafikus vezérlő Intel HD
Rendelkezésre álló grafikus memória 2,1GB
Akkumulátor Jó (60 min<)
Egyéb Világító billentyűzet
Jótállási/szavatossági idő 12 Hónap

Hasonló termékek

Gyártó: HP
82.900 Ft
1 db raktáron
Gyártó: HP
89.900 Ft
1 db raktáron
Gyártó: HP
89.900 Ft
1 db raktáron
Gyártó: HP
89.900 Ft
1 db raktáron

Keresés