Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egyéb Perifériák-kiegészitők

Egerek Egerek
A számítógépes egér a billentyűzet mellett az egyik leggyakoribb periféria. Csak az érzékelő technológiájában, a számítógéphez való csatlakozás módjában, méretben és egyéb paraméterekben különböznek egymástól. Egeret viszont elsősorban az alapján válassz, hogy mire fogod leggyakrabban használni. Lehet ez játék, irodai munka, de hordozhatod magaddal a laptophoz is?
Fejhallgatók-Fülhallgatók Fejhallgatók-Fülhallgatók
Egy jó fejhallgató vagy fülhallgató tiszta hangzást biztosít, hosszabb ideig is kényelmes a viselete és egy kis szerencsével még tartós is. Mi a különbség a hallójárati, a fülre tehető és a fület befedő fülhallgató, fejhallgató között? Segítünk eligazodni. A fejhallgatók ára néhány ezer forinttól akár 150 ezer forintig is terjedhet. Általánosságban elmondható, hogy a drágább készülékek jobb hangminőséget nyújtanak, de ez nem jelenti azt, hogy csak hatszámjegyű összegért kaphatunk megfelelő fejhallgatót.
Hangszórók-Hangfalak Hangszórók-Hangfalak
Számítógépekhez is szükség van hangszórókra, vásárláskor mérlegelni kell, hol, milyen célra szeretnénk használni azokat. Munkahelyen, stúdióban vagy otthon? Zenehallgatásra, filmnézésre vagy játékra? Esetleg keverésre, mixelésre? Beszerzés előtt, nézzünk körbe a piacon, tájékozódjunk szakemberektől és mindenképpen ajánlott próbahallgatás során tesztelni a hangzás minőségét. Stúdióban vagy otthonunkban alakítsunk ki ideális akusztikát a megfelelő akusztikai panelek alkalmazásával, így az audio eszközök hangzásával is elégedettek lehetünk.
Notebook táskák Notebook táskák
A laptopok legnagyobb előnye a hordozhatóság, ezért táskára is szükségünk van, hogy el tudjuk vinni magunkkal az irodába, az iskolába vagy az utazásra. A laptop vásárlás gyakran nem ér ott véget, hogy kiválasztottuk a számukra megfelelő készüléket. Gondolnunk kell a kiegészítőkre, is mint például az egér, az külső merevlemez és a laptop táska. Ugyanúgy, ahogy a laptop választás, a laptop táska kiválasztása sem egyszerű, mivel számos szempontot kell figyelembe vennünk.
Ez meg Az Ez meg Az
Minden külön besorolás nélküli termék.

Keresés