Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asztali számítógépek

Személyi számítógépet vásárolni általában nagyon személyes döntés, mert az emberek különböző igényeknek megfelelően választanak. A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, az az, hogy milyen célra szeretné használni a számítógépet. Ha csak általános feladatokat szeretne végezni vele, mint például internetezés, dokumentumok szerkesztése és olvasása, filmek nézése, akkor általában elég egy alacsonyabb árkategóriás számítógép is. Ha viszont nagyobb teljesítményt szeretne, például játékok futtatására, videók szerkesztésére vagy 3D-s tervezésre vagy játékra, akkor magasabb árkategóriás számítógépre lesz szüksége.

 Fontos figyelembe venni az operációs rendszert is, amelyet szeretne használni (például Windows, MacOS vagy Linux), valamint azt is, hogy milyen méretű és típusú kijelzőt szeretne. Ha szüksége van több tárhelyre, fontolja meg a tárolóeszközök (mint például a merevlemez vagy a SSD) kapacitását is.

Végül, ne feledje, hogy a számítógépek és perifériák ára folyamatosan változik, így érdemes időről időre újra átnézni az árakat, hogy megtalálja a legjobb árat és teljesítményt.

Ha úgy dönt, hogy a Pixelcomputernél vásárol egyedi számítógépet, érdemes tanácsot és árajánlatot kérni szakembereinktől a különböző lehetőségekről.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés