Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

3D NAND egy egyszerű PC-frissítésben

A 3D NAND Flash segítségével az SU650 nagyobb hatékonysággal és nagyobb megbízhatósággal rendelkezik, mint a 2D NAND SSD-k, jobb költség-teljesítmény arány mellett.

 

Gyorsabb teljesítmény

Az intelligens SLC gyorsítótárazási algoritmus lehetővé teszi, hogy a NAND Flash memória egyszintű cellás üzemmódban működjön, és növeli a teljesítményt, segítve az SU650 olvasási/írási csúcssebességét akár 520/450 MB/s-ig a simább és gyorsabb rendszerindítás, fájlátvitel és letöltés érdekében.

 

Speciális hibajavító kód

Az ECC (hibajavító kód) technológia támogatásával az SU650 képes észlelni és kijavítani a hibákat az adatok integritásának biztosítása és az SSD élettartamának meghosszabbítása érdekében. MTBF (átlagos meghibásodási idő) akár 2 millió óra, vagyis 25%-kal több, mint a 2D NAND SSD-k.

 

Keményebb, csendesebb és megbízhatóbb

Az SSD-kben nincs mechanikus alkatrész, így teljesítményük felülmúlja a hagyományos HDD-ket, mivel nagyobb az ütés-, rezgés- (1500 G/0,5 ms) és az extrém hőmérsékleti (0°C-70°C) ellenállás. Ezenkívül teljesen csendesek és nagyon kevés energiát fogyasztanak, miközben jobban védik adatait.

 

Saját szoftver – SSD Toolbox és Migration Utility

Minden SU650 vásárlása esetén ingyenesen letölthető az ADATA SSD Toolbox és a Migration Utility. Az SSD Toolbox lehetővé teszi a felhasználók számára az SU650 figyelését és kezelését a meghajtó állapotával, kopási szintjével és élettartamával kapcsolatos információkkal. A Migration Utility különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik merevlemezről SSD-re váltanak, mivel a teljes meghajtók tartalmának egyszerű és gyors mentésére és áttelepítésére tervezték, beleértve az operációs rendszert is.

 

SSD eszköztár

Az SSD ToolBox automatikusan biztosítja a legújabb firmware-t az optimális teljesítmény érdekében, és lehetővé teszi a meghajtó állapotának és hátralévő élettartamának nyomon követését az önellenőrzési, elemzési és jelentéskészítési technológia (SMART) attribútumokon keresztül. Ezenkívül nyomon követheti az aktuális üzemi hőmérsékletet, kapacitást és a teljes felhasznált helyet.

Paraméterek

Csatolófelület SATA
Méret (COL) 2.5"
Kapacitás 120 GB
Írás sebesség 480 Mb/s
Olvasás sebesség 520 Mb/s
Adata SU650 120GB SSD
11.875 Ft
Menny.:db

Adata SU650 120GB SSD

11.875 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4713218461155
Elérhetőség: ✅ Raktáron

Az Ultimate SU650 szilárdtestalapú meghajtó 3D NAND Flash és nagy sebességű vezérlőt valósít meg, akár 1 TB-os kapacitással. Akár 520/450 MB/s olvasási/írási teljesítményt és nagyobb megbízhatóságot biztosít, mint a 2D NAND SSD-k. Az SU650 SLC gyorsítótárat és fejlett hibajavító technológiát kínál az optimalizált adatteljesítmény és integritás biztosítása érdekében. Azok számára, akik egy tiszta PC-frissítést szeretnének tapasztalni, az SU650 kiváló választás nagyszerű költség-teljesítmény aránnyal.

Gyártó:

Hasonló termékek

Dahua C800A 480GB SSD

17.255 Ft
✅ Készleten