Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Fejlessze laptopja teljesítményét a Kingston Fury Impact memóriával

Tapasztalja meg a Kingston Fury Impact 16GB 2666MHz DDR4 RAM notebook memória CL15 (KF426S15IB1/16) páratlan teljesítményét és megbízhatóságát. A laptopjához zökkenőmentesen integrálódó memóriamodul jelentősen javítja a reagálási sebességet, a többfeladatos munkavégzési képességeket és az általános rendszerteljesítményt.

Engedje szabadjára a kivételes teljesítményt

A Kingston Fury Impact memóriamodul 16 GB-os kapacitásának köszönhetően bőséges helyet biztosít az adatigényes alkalmazásokhoz és a többfeladatos munkavégzéshez, így zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít, még akkor is, ha egyszerre több igényes feladatot kell kezelnie.

Élvezze a sebesség izgalmát

A Kingston Fury Impact memóriamodul 2666 MHz-es órajele villámgyors adatátvitelt biztosít, jelentősen csökkentve a betöltési időket és javítva az általános rendszerreakciós sebességet.

Minimalizálja a késéseket az optimalizált latenciaidőkkel

Élvezze a páratlan reagálási sebességet és a zökkenőmentes működést a CL15 latenciaidőkkel, amelyek minimálisra csökkentik a késéseket és garantálják a zökkenőmentes felhasználói élményt, még akkor is, ha a leginkább igényes feladatokat kell kezelnie.

Végtelen megbízhatóság

A Kingston elkötelezettsége a minőség iránt a Fury Impact memóriamodulok minden egyes példányában alkalmazott szigorú tesztelési és gyártási eljárásokban tükröződik. Ez garantálja a kivételes tartósságot, stabilitást és a széles körű laptopokkal való kompatibilitást.

Emelje magasabbra mindennapi számítási élményét

Akár böngész az interneten, akár dokumentumokat szerkeszt, akár videókat streamel, akár egyszerű játékokat játszik, a Kingston Fury Impact memóriamodul segítségével mindennapi feladatait egyszerűen és hatékonyan elvégezheti.

Növelje üzleti hatékonyságát

A táblázatkezelő programokkal, prezentációkkal és igényes üzleti alkalmazásokkal is gond nélkül megbirkózik, így határidőket tartani és a munkanap folyamán termelékenyen maradni tud.

Merüljön el az elképesztő játékélményben

A Kingston Fury Impact memóriamodul páratlan teljesítményének köszönhetően élvezze a simább játékélményt, a csökkentett késést és az általános játékélmény javítását, még a leginkább grafikai igénybevételű címekkel is.

Következtetés:

Frissítse laptopja memóriáját a Kingston Fury Impact 16GB 2666MHz DDR4 RAM notebook memória CL15 (KF426S15IB1/16) segítségével, és nyisson meg egy új szintű teljesítményt, reagálási sebességet és általános felhasználói élményt. Tapasztalja meg a különbséget, amelyet a Kingston elkötelezettsége a minőség és a megbízhatóság iránt tehet.

16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston Fury Impact notebook memória CL15 (KF426S15IB1/16)
19.323 Ft
Menny.:db

16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston Fury Impact notebook memória CL15 (KF426S15IB1/16)

19.323 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1073740
Gyártó cikkszám: KF426S15IB1/16
Elérhetőség: ✅ Rendelésre
  • Memória méret: 16 GB
  • Memória típus: DDR4
  • Memória órajel, frekvencia: 2666 MHz
  • Latenciák: CL15
  • Feszültség: 1,35 V
  • Üzemi hőmérséklet: 0°C és 85°C között
  • Méretek: 133,35 mm x 31,5 mm x 5,1 mm

Vásárlói átlagértékelés:

  • 4,8 csillag (2223 értékelés alapján)
Gyártó:

Hasonló termékek